07-21-2015, 01:49 AM
سارا نوشته: هنر باید از دل برآید تا به دل بنشیند. هنرمند باید عاشق باشد تا کار هنری (واقعا هنری) انجام بده. بالاخره هرچه که وارد حیطه احساس و عواطف می شود باید پاک و بی ریا باشد . ولی خب هنربندان امروز اول به پول فکر می کنند و آخر هم به پول! بازم به معرفت بقال سرکوچمون:))
اینها حرفهای کلیشه ای و عوام پسندانه هست! هنری که به دل شما میشینه به دل من نمیشینه و برعکس!
من هوی متال اون هم از نوع گوتیک و مرلین منسون و کردل و پرفکت سیرکل و هاگارد و ... دوست دارم! شما شاید موسیقی کلاسیک و موتزارت و اینها!!!
پس اگر هر هنری هر چه قدر هم از ته دل (البته نه بیش از حد ته :دی) برآمده باشد برای همه دلنشین نیست!
سارا نوشته: چه عصبانیتی؟ بیشتر از حرفتان متعجب شدم تا خشمگین. با اینحال اگر جسارتی کردم عذر می خواهم.
دیدم قاط زدید گفتم شاید عصبانی شده باشید!
سارا نوشته: پس لیلا حاتمی باید شاه زنان بازیگر باشد! که در فیلم اسکار گرفته ، تقش اصلی را داشت و کلی هم تا الان جایزه ی بین المللی گرفته ، در جشنواره های معتبر داور بوده و......... در ضمن از اونای دیگر هم بسیار معروفتر ست. من دوستان غیر ایرانی زیادی دارم که لیلا حاتمی هنرپیشه محبوبشان هست! ولی اصلا گلشیفته را نمی شناسند !
بله می دانم همین اواخر بهروز وثوقی بخاطر فیلم کرگردن یک جایزه برد. او بازیگر فوق العاده ای بوده ولی باید قبول کنیم که بازیگری جهانی نبوده. بهروز وثوقی یک بازیگر ایرانی است نه جهانی!
بحث من ارتباطات بود! زمان شاه سینمای ایران تازه شروع به همکاری و ارتباط داشتن با هالیوود می کرد. بزرگان سینمای آمریکا ایران می آمدند و کمپانی های مطرح . فضا برای رشد سینما گران ایرانی بسیار مهیا بود. همین رضا بدیعی ، با ساخت یک مستند در ایران ، دولت آمریکا ازش دعوت کرد بره اونجا.
بله الان بودجه و امکانات بسیار بیشتر شده ولی برای کیا؟؟؟ برای نورچشمی ها!
خود لیلا حاتمی که اسکار نگرفته! فیلمی که درش بازی کرده اون هم به خاطر شرایط خاص سیاسی اون موقع اسکار گرفته! ولی اسکار گرفته یا نگرفته مگر دروغ است که لیلا حاتمی یکی از بازیگران توانمند زنِ ایرانیست ؟!
لیلا حاتمی توانمند است ولی موفق نیست! موفقیت تعریف خاص خودش رو داره. معروف تر بودن (که البته خانم حاتمی اندازه گلشیفته معروف نیستند مشخصن) هم نشانه موفق بودن نیست - هیتلر از معروف ترین بازنده های تاریخ است!
بهروز خان وثوقی هم جهانی نبوده! ولی موفق و پولساز بوده! همین برایش کافیست.
رضا بدیعی هم مستعد بود و هم خوش فکر پس رفت به آمریکا تا از قید بند محدودیتها و محرومیتها در ایران رها بشه و بتونه آثاری رو خلق کنه که هنوز لنگه نداره! پزشک دهکده (دکتر کوئین) رو یادتونه ؟! ایشون یک اپیزودش رو کارگردانی کرده! البته ماموریت غیر ممکن (بالاتر از خطر)، مرد 6 میلیون دلاری و بسیاری آثار دیگه مسیر سینما رو عوض کرد!
بحث بر سر بودجه نبود! جعفر پناهی با یک موبایل فیلم ساخت! و با اینکه من اصلن نمیپسندم فیلم رو ولی از تمام آثار آبدوغ خیاری (منظورم فیلمهای درپیتی آن زمان است نا آثار خوب و ماندنی) زمان شاه به نظرم قوی تره کارش!
m@hdi نوشته: سارا راست میگه. گلشیفته فراهانی خارج از ایران اگه 2 زار بهش بها بدن بخاطر اینه که شده نماد نارضایتی از سینما و حجاب اجباری و حکومت ایران. ترانه علیدوستی که تو جشن خانه سینما (که همشون ضد انقلابن!) بهترین بازیگر دهه 80 انتخاب شد مگه الان به دنبال مهاجرته؟! تو همین ایران هم میشه حتی تو کلاس جهانی خوش درخشید با وجود محدودیت هایی که هست (مثل لیلا حاتمی که سارا مثال زد) ولی خارج از ایران هرکی باشی به هر حال غریبه ای و بهت بها نمیدن مثل همین گلشیفته که خودشو ذلیل کرد. . مینا لاکانی همسر قبلی امین زندگانی (که 10 سال ازش بزرگتر بود!) تریپ برداشت از ایران خارج شد و تو صدای آمریکا گفت بخاطر حمایت از جنبش سبز و نارضایتی از فضای بسته ایران این کارو کرده!!! آره جون عمش! تو ایران که بودی مثلا سالی یه فیلم بازی میکردی حالا که رفتی تو فضای باز آمریکا دیدی که کلیپ هم بهت ندادن که بازی کنی! (مگه اینکه بخوای پورن بازی کنی اونم در حد آماتور!)
مطمئن هستید ؟!
Body of Lies (film) - WiKi
My Sweet Pepper Land - WiKi
There Be Dragons - WiKi
Chicken with Plums (film) - WiKi
Just like a Woman (2012 film) - WiKi
The Patience Stone (film) - WiKi
Eden (2014 film) - WiKi
Exodus: Gods and Kings - WiKi
Rosewater (film) - WiKi
Two Friends (2015 film) - WiKi
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales - WiKi
سه تا از این فیلمها یعنی Pirates of the Caribbean و Exodus Gods and Kings و Body of Lies از طراز اول ترین فیلمهای آمریکایی هستند و در کنار بزرگترین بازیگران هالیوودی اونها رو بازی کرده یا داره میکنه!!!
پس میبینیم که نه تنها خودش رو ذلیل نکرده و در حد فیلم پورن آماتور مطرح نیست! بلکه برعکس داره توی آثاری بسیار حرفه ای بازی میکنه! به جای اینکه بهش افتخار کنید که از توی شیره کش خونه سینمای ایران اومده بیرون و این طوری داره پیشرفت میکنه بهش بد و بیراه میگید ؟!
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری