نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بررسی علت مهاجرت هنرمندان!

sonixax نوشته: و بله ، هنربندان بدون مردم درآمدی نخواهند داشت! که البته در مورد تمام مشاغل همین طوریه! بقال سر کوچتون هم بدون مردم درآمدی نخواهد داشت!!!!
هنر باید از دل برآید تا به دل بنشیند. هنرمند باید عاشق باشد تا کار هنری (واقعا هنری) انجام بده. بالاخره هرچه که وارد حیطه احساس و عواطف می شود باید پاک و بی ریا باشد . ولی خب هنربندان امروز اول به پول فکر می کنند و آخر هم به پول! بازم به معرفت بقال سرکوچمون:))

sonixax نوشته: سوسن تسلیمی از نظر هنری دست کم در مراجع هنری بین المللی گمنامه! ولی این عیب نیست که شما این طوری خشمگین شدید.
چه عصبانیتی؟ بیشتر از حرفتان متعجب شدم تا خشمگین. با اینحال اگر جسارتی کردم عذر می خواهم.
sonixax نوشته: شهره آغداشلو هم بسیاری از نقشهای دو دقیقه ای هستند! ولی انسان موفقیه! و بله گلشیفته فراهانی از کلهم اجمعین هنرپیشگان زن ایرانی داخل ایران موفق تر است، هنرش هم بیشتر است. اکنون هم در فرانسه و هالیوود و ... بسیار موفق تر از ایرانش است - معروف تر است و حتا یکی از همان نقشهای دو دقیقه ای اش ارزش دارد به کل زندگی سینمایی اش در ایران.
بهروز وثوقی فیلمی بازی نکرده؟! من ایشون رو به خاطر شناختِ نسبتن از نزدیکی که ازشون دارم گفتم! ایشون 16 فیلم در خارج از ایران بازی کرده! و در بسیاری از تئاترها هم شرکت داشته! در دو تا سریال ساخته رضا بدیعی در ایالات متحده بازی کرده، دو تا جایزه هم در سال 2012 از فستیوالهای بین المللی نظیر فستیوال توکیو و یونان گرفته! خلاصه اینکه خیلی خیلی خیلی به عنوان یک خارجی در خارج از ایران موفق بوده!
رضا بدیعی هم به هر حال تحت فشار و محرومیت و محدودیت بوده! شاه و شیخ نداره که! در هر دو زمان امکانات درست و حسابی نبوده، محدودیت بوده، محرومیت بوده. تازه سینمای ایران بعد از انقلاب خیلی خیلی پیشرفت چشمگیری داشته تا قبل اون.

پس لیلا حاتمی باید شاه زنان بازیگر باشد! که در فیلم اسکار گرفته ، تقش اصلی را داشت و کلی هم تا الان جایزه ی بین المللی گرفته ، در جشنواره های معتبر داور بوده و......... در ضمن از اونای دیگر هم بسیار معروفتر ست. من دوستان غیر ایرانی زیادی دارم که لیلا حاتمی هنرپیشه محبوبشان هست! ولی اصلا گلشیفته را نمی شناسند !
بله می دانم همین اواخر بهروز وثوقی بخاطر فیلم کرگردن یک جایزه برد. او بازیگر فوق العاده ای بوده ولی باید قبول کنیم که بازیگری جهانی نبوده. بهروز وثوقی یک بازیگر ایرانی است نه جهانی!
بحث من ارتباطات بود! زمان شاه سینمای ایران تازه شروع به همکاری و ارتباط داشتن با هالیوود می کرد. بزرگان سینمای آمریکا ایران می آمدند و کمپانی های مطرح . فضا برای رشد سینما گران ایرانی بسیار مهیا بود. همین رضا بدیعی ، با ساخت یک مستند در ایران ، دولت آمریکا ازش دعوت کرد بره اونجا.
بله الان بودجه و امکانات بسیار بیشتر شده ولی برای کیا؟؟؟ برای نورچشمی ها!
پاسخ

پیام‌های این موضوع
بررسی علت مهاجرت هنرمندان! - توسط سارا - 07-19-2015, 08:37 PM
بررسی علت مهاجرت هنرمندان! - توسط sonixax - 07-20-2015, 01:22 AM
بررسی علت مهاجرت هنرمندان! - توسط سارا - 07-20-2015, 01:53 AM
بررسی علت مهاجرت هنرمندان! - توسط sonixax - 07-20-2015, 02:13 AM
بررسی علت مهاجرت هنرمندان! - توسط سارا - 07-20-2015, 03:33 AM
بررسی علت مهاجرت هنرمندان! - توسط m@hdi - 07-20-2015, 01:25 PM
بررسی علت مهاجرت هنرمندان! - توسط sonixax - 07-21-2015, 01:49 AM
بررسی علت مهاجرت هنرمندان! - توسط سارا - 07-21-2015, 04:47 AM
بررسی علت مهاجرت هنرمندان! - توسط m@hdi - 07-21-2015, 10:38 AM
بررسی علت مهاجرت هنرمندان! - توسط sonixax - 07-23-2015, 01:13 AM