نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

نظرسنجی: هویت غالب شما کدام است؟ -
ایرانی
50.00%
2
50.00%
آریایی
0%
0
0%
مسلمان شیعه
0%
0
0%
قومیتی یا محلی، مانند کُرد یا تهرانی و...
50.00%
2
50.00%
هیچکدام
0%
0
0%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. نمایش نتایج

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

هویت ایرانی

نقل قول:کنون همین رادیو تلوزیونُ اگر پارسی می کردند بدیدم بهتر می توانستیم ازش سردربیاوریم که چگونه کار می کند کارشان گیرندگیست چه را می گیرد صدا با نما چگونه دریافت می کند با دیگرگون کردن صدا هم نما هم چسبانیدنشان به هم در دستگاه هم چگونه دیگرگون می کند پیشتر پیوسته هم آنالوگ کنون شماره دار دیجیتال خوب خیلی می توانستند بدانند هم نون بخورند بجایی که سانی ال جی فلانی بیاورند بریزند تو کشور تنها بلدند بنازند به کردهء دیگری
کسی که بخواد این چیزا رو یاد بگیره باید اینقدر عقل و شعور و همت و واقعیت گرایی داشته باشه که بره زبان انگلیسی یاد بگیره. چون بخوای نخوای الان زبان علم زبان ارتباط فنی و تخصصی و حتی انسانی در سطح جهانی زبان انگلیسی شده و جاگیر شده و متکلم زیاد داره و تولید علم و فناوری هم عمدش در این زبانه. اینکه ما بخوایم هرچیزی رو ترجمه و بومی کنیم وقت و انرژی و هزینهء زیادی میبره و مثل اورجینالش هم مطمئن و کارا نیست.
بخاطر همین بنظر من زبان فارسی واسه ما فعلا جز دردسر و کار افزوده چیزی نیست کما اینکه من مثلا توی رشته کامپیوتر و برنامه نویسی و کلا اینترنت و این حرفا فقط یکی دو سال نصف وقت و انرژیم صرف حفظ کردن معنای چند هزار لغت انگلیسی شد و هنوزم بخشی از وقت و انرژی من سر یادآوری و توسعه و پیشرفت زبان انگلیسی میگذره. چاره ای هم نیست. وقتی یه رودی داره یه طرفی میره بهینه ترین عاقلانه ترین راه اینه که تو هم خودت رو باهاش همجهت کنی شنا یاد بگیری یا قایقی چیزی بسازی بهرحال و خودت رو بندازی توی رودخانه، نه اینکه سعی کنی مسیر رود رو تغییر بدی یا یه کانال و مسیر انحرافی واسه خودت درست کنی. این صرف نمیکنه، بهینه نیست، عاقلانه نیست، اصلا شدنی هم نیست. ما هرچی ترجمه کنیم بازم حجم زیادی اطلاعات بطور روزمره در زبان انگلیسی تولید و تبادل میشه که عدد و منابع ما از پسش برنمیاد بعدم چرا منابع خودمون رو صرف این کار بیهوده کنیم؟

نقل قول:اونی که همش گفته آیین آشتی اسلام نمای خوبی دارد درون جانغرساست خوب هر سختی شیرینی خودش را دارد بهانه جوییست که نمازی که هزینهء آنچنانی ندارد جز زمانی کوتاه هم کناره گیری از دیگران جز با خداوند یگانهء پرتوان را کمرشکن بدانیم به اندیشهء واپسین هم که می شویم از شتاب کاری در کاری ناسودمند دست می کشیم توان افزون شکیبایی در سختی ها به بار آورده همین روزه گرفتن که گفتن فلان فلان بیماری درپی دارد چیزی جز ترس بچه گانه بیش نیست پاسِ خداوند تندرستیم برخی هم که سیگارُ کنار گذاشتند آن باورمندانشان خیلی جای خوش بجاآوری دارد،پناه بر خداوندی که از روانسازیش امیدوارم نه روانسازیِ دیگران
فقط نماز نیست هزار جور کوفت و زهر مار دیگه هم هست!
کلا دین با یک مشت توهمات و داستانهای بی سر و ته کودکانه مغز آدم رو خراب میکنه.
ما که تجربه کردیم میدونیم.
قبلا گفتم الانم میگم اصلا حقانیت دین درستی و لزومش کجا کی چطور ثابت شده که بخوایم بابتش هزینه بدیم حالا هرچقدر!
هزینش هم خیر کم نیست بنظر من همون یدونه نمازش هم زیاده، بخصوص که هیچ خاصیتی درش ندیدم. با مخلفات و تشکیلاتش و دردسرهاش بخوای حساب کنی (وضو گرفتن، غسل کردن، چس دادن، تکرار بر اثر اشتباه، نیاز به تمرکز، مختل کردن تمرکز و جو کارها و افکار دیگه، آماده کردن شرایط و مکان، مختل کردن و کاهش دادن ساعات خواب و غیره)، کل شبانه روز هم که 24 ساعت بیشتر نیست، یک کسر قابل توجهی از این رو در کل صرف خودش میکنه روزی 5 بار باید وسط هر کاری هر شرایطی بری توی سیستم نماز، نمازی که من یکی هیچوقت ازش اثر و نتیجهء خاصی ندیدم و هیچ کمکی بهم نکرد نه روانم نه روحم نه جسمم نه زندگیم هیچ خاصیت و تاثیری نداشت جز اینکه وقت و انرژی منو تلف کنه و احساس سرکار بودن و حماقت و ساده لوحی بکنم. توی دنیایی که گرگها آدم رو میدرن استثمارگرها آدم رو استثمار میکنن، نیاز به قدرت درونی واقعی هست نه یک مشت ظواهر بی خاصیت!
واسه آدمی که هدفهای بزرگ داره نیم ساعت و یک ساعت زمان هم ارزشمنده چرا باید صرف چیزهایی کنه که نمیفهمه و عقل و تجربه بهش گفته بیهودس چرا باید چیزهایی رو که همش بر پایه ادعا و تبلیغات و باورهای کور بشریت هستن و هیچوقت برای بشر ثابت نشدن باور کنه؟
از من میپرسی به این میگن چرندیات و علافی!
چیز بی پایه بی پایس! حالا میخواد همهء دنیا هم باورش کنن بهش عمل کنن. که البته اصلا هم اینطور نیست. اون یهودی احمق هم باور داره به کس شعرهایی مثل معبد سلیمان و مقدس بودن سرزمین قدس و کله کوبیدن به دیوار ندبه و فکر میکنه این کارها رو بکنه چیز خاصی میشه خدایی هست میبینه خوشش میاد میگه آفرین چون دستور رو اطاعت کردی الان بهت جایزه میدم!! من بهت میگم چنین خدایی اصولا خودش مسخره و بچه گانس! غیرمنطقیه! احمقانس! ولی این دین ها چطور این چرندیات رو در طول تاریخ توی مخ آدمها فرو کردن الانم حرف حساب ندارن جز حقه و مغلطه و دروغ سانسور و سرکوب.
پاسخ

پیام‌های این موضوع
هویت ایرانی - توسط Russell - 12-29-2014, 03:43 PM
هویت ایرانی - توسط sonixax - 12-30-2014, 04:37 AM
هویت ایرانی - توسط Theodor Herzl - 12-30-2014, 12:15 PM
هویت ایرانی - توسط kourosh_iran - 12-31-2014, 07:52 AM
هویت ایرانی - توسط sonixax - 12-31-2014, 04:47 PM
هویت ایرانی - توسط Dariush - 01-03-2015, 10:10 PM
هویت ایرانی - توسط Russell - 01-03-2015, 10:47 PM
هویت ایرانی - توسط سارا - 07-08-2015, 06:42 PM
هویت ایرانی - توسط kourosh_iran - 07-08-2015, 08:15 PM
هویت ایرانی - توسط kourosh_iran - 07-08-2015, 08:39 PM