06-27-2015, 11:23 AM
sonixax نوشته: اینو دیگه خود طرفداران و وکلای دنیای Opensource دارند میگند پروفسور جان! و تجربیات شخصی من نیست که به خاطر دانش ناقص شما و نادانی بی حد و حصرتان در مورد آن سوی مرزهای ایران بزرگنمایی مد نظر شنگول ترین کاربر این انجمن به نظر برسد جانم!هه هه! این حرفهای صدمن یک غاز شما و توهین ها فایده نداره! دستت دیگه رو شده. فعلا که هرچی بیشتر با من بحث میکنی برتری بنده و بی سوادی شما بیشتر معلوم میشه.
میدونی چرا قضات در اکثر مواقع رای نمیدند و فقط چند مورد انگشت شمار بوده (همون لینکی که گذاشتم) ؟! چون خسارت مالی به هیچ بنی بشری وارد نمیشه به خاطر نقض GPL! البته از اونجایی که دیگه خوب میشناسمت باز میای کلی با دری وری نویسی کیلویی به دیتابیس اینجا محتوای بی ارزش اضافه میکنی! برای سرپوش گذاشتن روی بیسوادی و نادانی بی حد و مرزت :))
پس به جای خود پاره کنی، فحش دادن و برچسب زدن و اتهام زدن به بقیه و ... برو یک مقداری تحقیق کن! مطالعه کن! دست کم تا همون قم که میگی نمیتونی بری برو! دنیا رو ببین یک مقدار تجربیاتت زیاد تر شه این طوری یاوه سر هم نکنی جانم.
تفسیر من از متنی که گذاشتی واضحا بسیار محتمل تر و صحیح تر مینماید و شواهد اینو نشون میدن. توضیح کافی دادم و خود متن هم بیشتر با تفسیر من تطبیق میکنه تا نظر و ادعای شما که بخاطر کمبود تخصص و بینش شما در این زمینه ها و سطحی بودن و عجول بودن شماست.
البته میدونم که بازم میای انکار میکنی و مغلطه میکنی و سعی میکنی بپیچونی قضیه رو، کما اینکه در بحث قبلی (md5) با اینکه مطلب واضح تر و ثابت شده و مستندی بود این کار رو کردی و همچنان بهش ادامه میدی دست از دروغگویی و مغلطه و مسخره بازی و لجبازی برنمیداری. اما فکر نمیکنم بازم تکرار این رویه به نفعت باشه، چون هرچی پیش بریم بازم من تحقیق بیشتر میکنم برات و برای دیگران که شاهد هستن منبع و دلیل و سند بیشتر و معتبرتر میارم که معلوم میکنن کی درست میگه و کی نادرست! حالا تو هرچی میخوای به این ترفندها و بازیهای کلامی کودکانه ادامه بده، فایده ای نداره روی من یکی که دیگه هیچ تاثیری نداره!
امروزه روز اینترنت هست این همه منابع اصل در دسترس همه هست دیگه مکان فیزیکی محدودیت و دلیلی بر سواد و تخصص در اینطور امور نیست. همونطور که من با اینکه از شهر خودم هم تاحالا به زور بیرون رفتم میبینی که سواد و توانم در این زمینه ها که تاحالا بحث کردیم از شما بیشتره و من درست میگفتم و شما نادرست.
یکی از آشناها هست سالها در آمریکا زندگی میکرده و اقامت اونجا رو داره ولی هنوز انگلیسی رو درست و اصولی مثل من بلد نیست میخواست ایمیل بزنه من چند مورد اشتباهات ناشیانش رو اصلاح کردم که بهش نخندن!
بذار کنار این حرفها رو که کی کجاست و از ایران بیرون رفته یا نرفته! نادان باشی بی سواد باشی ضعیف باشی هرجا هم بری اونقدری جبران نمیکنه بازم نادان و بی سواد و ضعیف خواهی بود! قوی باشی الان امکانات و اطلاعاتش در دسترس هست که توی رشته های علمی و فناوری و اینها حداقل، بتونی به تخصص و بینش بالایی برسی.
دوست عزیز امروز دیگه خیابون های آمریکا رو هم با دوربین اینترنتی میزنی از خود کسانی که اون موقع دارن توی خیابون راه میرن بهتر کلیت و چیزهایی رو میبینی، اونوقت تو اومدی با این حرفهای صدمن یک غاز و استدلال های سطحی!