06-08-2015, 03:41 PM
sonixax نوشته: چه قدر از قدرت پردازش تصاویر توسط ابر کامپیوترهای فعلی میدانید ؟!Just enough!
Tianhe-2 - WiKi
sonixax نوشته: رادار بصری نیاز به پردازش میلیونها ترابایت تصویر زنده به شکل RealTime دارهنرخ اطلاعات دریافتی بستگی به طول موج استفاده شده داره! بهتر بگم با عکس مربعش. یعنی به جای 400nm از 4000nm استفاده کنی یک صدم قدرت پردازش نیاز داری. تازه اونم وقتیه که قدرت تفکیک مهم باشه! نمیخوای شماره سریالشو بخونی که همون شکلش کافیه! بلندترین طول موج ممکن را استفاده کنی با همون سخت افزار رادار هم میشه لیدار رو راه انداخت.
sonixax نوشته: تمام آسمان یک کشور حتا کوچکبابا اینطور نیست! مگه هواپیمای مورد نظر توان فضایی یا زیرزمینی هم داره؟ رادارها رو میچینن روی مرز!
sonixax نوشته: الگوریتمهاش رو در اختیار داریم ولی ابزارش رو نه. شاید در آینده با ساخت کامپیوترهای سریع تر چنین چیزی شدنی باشه با تکنولوژی فعلی اما نه. حتا اگر بخوایم تمام مناطق مورد نیاز برای پوشش دادن رو به قسمتها کوچکتر تقسیم کنیم باز هم با حجم عظیمی از داده ها سر و کار داریم که باید در لحظه پردازش بشند! این یعنی شما باید در قبال هر واحد یک یا شاید چند ابر کامپیوتر داشته باشید!:e408:
sonixax نوشته: بسیاری مسائل دیگر از جمله مسائل جوی که میتواند منجر به اختلال در دید این مدل تجهیزات بشودو بالاخره حرف حساب! حق با شماست.
sonixax نوشته: مطمئن باشید آمریکا،ژاپن،روسیه،فرانسه، انگلیس و ... خیلی پیش از بحث من و شما به دنبال دستیابی به چنین تکنولوژی بوده و هستند - تازه این رو هم اضافه بفرمایید که هدف باید کیلومترها قبل از رسیدن به خاک کشور شناسایی شود تا فرصت کافی برای منهدم کردنش وجود داشته باشد!! پس علی الحساب آن دیتا سنتر عظیم را باید بفرستید به فضا!!! روی خود زمینش از پس انجام چنین کاری بر نمی آییم!:e408::e408:
sonixax نوشته: دلیل اینکه گفتم مکعب و شما متوجه منظور من نشدی! این بود که در آسمان ما تنها با سطح درگیر نیستیم! با پارامتری به نام ارتفاع هم درگیریم! یعنی رادار فرضی باید همزمان چندین Altitude مختلف رو برسسی کنهبازم سو تفاهم! شما فرض کن در شعاع 100 کیلومتری رادار دیوار کشیدی. میشه سطح! هواپیما از این سطح رد بشه شناسایی میشه.
sonixax نوشته: من کی گفتم حضرت عالی کمونیست هستینگفتم گفتی احتمال دادم.
sonixax نوشته: از جمله همین اینترنت و کامپیوتر و وب و ... ای که جلوی شماست و نشستی داری از طریقشون به آمریکا فحش میدی! آمریکایی هستش :)))کی فحش دادم؟! خواستم شما از توهم دربیای! اما...
sonixax نوشته: چرا آمریکا چنین توانی داره ؟! جواب ساده هستش :معلومه که منطقت سرجاشه فقط لج کرده بودی!:e405:
1 - پول بیشتری خرج میکنه
2 - به خاطر شماره 1 میتونه دانشمندان بیشتری پرورش بده و یا از کشورهای دیگه جذب کنه
3 - به خاطر شماره 1 و 2 میتونه پول و ثروت بیشتری تولید کنه و در نتیجه وقتی این چرخه از شماره 1 دوباره شروع میشود با سرمایه و بودجه بیشتری خواهد بود.
به عبارت ساده تر! اگر فردا روزی قدرت اقتصادی آمریکا آسیب جدی و جبران ناپذیر ببینه این همه تولید علم و تکنولوژی هم دیگه توش نخواهد بود.
sonixax نوشته: کامپیوتردرسته.
sonixax نوشته: اینترنتدرسته اما برای رضای خدا و بنده هاش نبوده!
ARPANET - WiKi
sonixax نوشته: وب
Tim Berners-Lee - WiKi