05-24-2015, 12:37 PM
kourosh_bikhoda نوشته: خیلی ببخشید ولی در صورت بروز جنگ ایران هیچ چیز جز چندتا تامکت زوار در رفته بدون سلاح، چندتا جنگنده پناهنده از عراق و مقدار زیادی ادعا چیزی نداره. ما آخرین تجیزات نظامی به روزی که خریدیم 40 سال پیش بوده. امروز همین امارات چسکی بغل دست ما ده ها فروند اف 16 با انواع و اقسام سلاح داره که ما آرزوی داشتنشو داریم که متاسفانه در اثر بی لیاقتی حکومت اسلامی قرارداد تحویلشون لغو شد و به عربستان و پاکستان رسید. تنها چیزی که ایران خوب داره اونهم تازه در مرحله ادعا و حرف باقی مونده سیستم پدافند غیرعامل هست! به خاطر همینم هست در به در دنبال خرید اس300 هستند که پدافند عاملشون هم یه تکونی بخوره که البته حق هم دارند واقعن. ما الان هیچی نداریم که بتونه از مرزهامون دفاع کنه.
این که ایران تجهیزات تدافعی یا حمله ی غافلگیرانه نظامی بدرد بخوری برای جنگ نداره, درسته و من هم قبول دارم.
تجهیزات نظامی ایران بیشتر دکور هستند و در یک جنگ واقعی کاربردی ندارند.
نه فقط ایران بلکه حتی کشورهای صنعتی که سال هاست صنعت مولد دارند و خودشون تجهیزات نظامی تولید میکنند مثل انگلیس و فرانسه و روسیه و چین هم در برابر تکنولوژی نظامی آمریکا عملا اسباب بازی میسازن و حمایت تسلیحاتی آمریکا از یکی از طرفین جنگ هست که برنده ی نهایی هر جنگی رو مشخص میکنه.
برای همین هم میگم سیاست خارجی ما باید در یک جمله خلاصه بشه در "نزدیکی هرچه بیشتر با آمریکا"
اینم بگم یادتون باشه که جنگ آمریکا با ایران بزن و در رو نیست... این رو خامنه ای هم به خوبی میدونه و در سخنرانی های چند روز پیشش گفت.
ایران موقعیت ژئوپلوتیک منحصر به فردی داره و اگر احساس خطر در باره ی موجودیتش کنه قادر هست که قیمت انرژی رو تا ثریا بالا ببره و حمل و نقل و کشتیرانی دنیا رو بریزه به هم و دنیا رو با خودش به داخل سیاه چال بکشونه.
در مورد تهدید اسرائیل هم قبلا گفتم در اندازه ی این حرف ها نیست که به ایران حمله کنه و بزرگ کردن خطر اسرائیل اشتباه دولتمردان احمق ایران هست.
یا شاید هم سرپوشی برای حماقت ها و چاپیدن هاشون.
اسرائیل یک حمله به ایران میکنه و یک بار برای همیشه از روی این سیاره محو میشه. برای این کار ایران به موشک و خمپاره نیاز نداره. برای این کار فقط کافیه بعد از حمله ی هواپیماهای آمریکاییِ اسرائیل به ایران, 1 مرد از هر 40 مرد ایرانی بخواد که با اسرائیل بجنگه. راه باز جاده دراز. ایران از مرز بازرگان و ایلام تا لب مرز اسرائیل, n عدد پیاده رو برای همچین روزی کشیده
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد