05-21-2015, 01:32 AM
Agnostic نوشته: ببینید اسراییل مثلا برای اینکه چند سربازش را آزاد کند گاه معاملات پیچیده ای با ایران و فلسطینی ها انجام داده. حکومت اسلامی مثل آمریکا و اروپا و اسراییل نیست. مثلا ممکن است چند گروگان را آزاد کنند و یا یک قرار داد تجاری با غربی ها بگونه یک طرفه به ضرر ایران امضا کنند و چند وبلاگ نویس را در برابرش از غربی ها تحویل بگیرند. ترور مخالفان اسلام بقدری اهمیت داشته که بخس قابل توجهی از غزوات و سریه ها به ترور ناجوانمردانه مخالفان اختصاص داشته.
چه سودی برای جمهوری اسلامی داره که یک وبلاگ نویس بی نام و نشان که اسم واقعی خودش رو هم نذاشته بوده!!! و هیچ عکس و تصویری ازش نیست رو بگیرند بکشند ؟!
من دارم در غرب زندگی میکنم و خیلی صریح و روشن و با قاطعیت تمام میگم این نظریه دایمی شما در مورد تحویل وبلاگنویسان خرد و بی نام نشان توسط غرب به جمهوری اسلامی تئوری توطئه در حد تیم ملی هستش. خیلی از اینهایی که شما مدام نام میبرید که دستگیر شدند و کشته شدند و ... رو من از نزدیک میشناسم و سالم و سلامت دارند زندگیشون رو میکنند!!! تازه بعضی هاشون به داخل ایران هم رفت و آمد دارند و جمهوری اسلامی اصلن نمیدون طرف کی هست!!!!
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری