04-28-2015, 11:59 AM
من برای تغییر اینجا قهر نکردهام، در این مدت اخیر اگر بحثی هم کردهام برای همین
«دوستی مجازی» بوده که با برخی از قدیمیهایِ اینجا داشتهام که اگر بیخبر میرفتم راحتتر
بودم. من اگر گفتم اینگونه حمله به دیگران و اسلامستیزی بد است این سخن را از منظر
لیبرال و دلیل تراشیهایِ بیمزهیِ آن برای توجیه بیتفاوتی نسبت به سرنوشت خودتان
و مملکتتان نبوده که اگر بنابر «حق» باشد میبینیم در اینترنت چه استفادهها از حقشان
که نمیکنند، و من البته علاقه به زمان گذاشتن برای بحث با آنها را ندارم.
است نه بین زندگی واقعی و مجازی که زندگی تنها یکنوع است و آنهم واقعیست.
حرف من هم اینست که اگر برای مملکت خود وقت میگذارید، هدفمند وقت بگذارید، ولو
یکساعت در هفته باشد. که برای سلامت روان خودتان هم گوش نکردن به اخبار مملکت
و دنیا بسیار بهتر است تا خود را معرض اخبار قرار دادن و بعد فکر کردن خودآگاه و ناخودآگاه
به آنها و بعد از آن هم نوشتن و حمله به دیگران است، البته بشکل خردمندانه و فقط برای «فان» !!
«دوستی مجازی» بوده که با برخی از قدیمیهایِ اینجا داشتهام که اگر بیخبر میرفتم راحتتر
بودم. من اگر گفتم اینگونه حمله به دیگران و اسلامستیزی بد است این سخن را از منظر
لیبرال و دلیل تراشیهایِ بیمزهیِ آن برای توجیه بیتفاوتی نسبت به سرنوشت خودتان
و مملکتتان نبوده که اگر بنابر «حق» باشد میبینیم در اینترنت چه استفادهها از حقشان
که نمیکنند، و من البته علاقه به زمان گذاشتن برای بحث با آنها را ندارم.
Reactor نوشته: دوستان بهتره بین زندگی واقعی و مجازی تون تعادل برقرار کنید.بحث بر سر تعادل بین پیشرفت خودتان و تلاش برای مردم و خانواده و مملکت خودتان
است نه بین زندگی واقعی و مجازی که زندگی تنها یکنوع است و آنهم واقعیست.
حرف من هم اینست که اگر برای مملکت خود وقت میگذارید، هدفمند وقت بگذارید، ولو
یکساعت در هفته باشد. که برای سلامت روان خودتان هم گوش نکردن به اخبار مملکت
و دنیا بسیار بهتر است تا خود را معرض اخبار قرار دادن و بعد فکر کردن خودآگاه و ناخودآگاه
به آنها و بعد از آن هم نوشتن و حمله به دیگران است، البته بشکل خردمندانه و فقط برای «فان» !!
یه نفر نوشته: به من داشت..شما خودت رفتارت یکچیزی هست بدتر از اعضای اینجا، با آن ترولهایِ خنکت.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound