04-22-2015, 07:53 PM
m@hdi نوشته: از منظر علمی (من دنبال فلسفیش نیستم چون نمیتونه اثبات کنه هیچی رو) نمیتوان قاطعانه گفت مثلا قبل از بیگ بنگ چیزی نبوده ولی همین جهان کنونی شروعش با بیگ بنگ بوده و زمان هم از همون موقع شروع شده و این وسط نیازی به خدا برای اثبات این مفاهیم نیست. ولی در مورد قبل از بیگ بنگ فقط فرضیات وجود داره و باید منتظر شکل گیری یک نظریه موند و تا اون موقع بهترین موضع بیخدایی هست و خدا در صورت وجود اگر عاقل باشه من و شما را بخاطر نادانسته ها محاکمه نخواهد کرد و اگر مثل خدای اسلام احمق باشه جهنمی خواهیم شد! اما به نظر شما خدا در صورت وجود که آفریننده جهان است دارای صفات پست انسانی هست که بخواد مثل قرآن به دنبال پر کردن جهنم باشه؟! من که اینطور فکر نمیکنم. شما چطور؟!
اگر توانایی تحلیل اینکه زمان و مکان توهمی ساخته ذهن علیل انسان است را داشتید مشکل یکبار برای همیشه برایتان حل می شد.
ما در عالمي زندگي ميكنيم كه جلوهگاه خداوند متعال است و جاذبه او اعماق وجود هر موجودي را فرا گرفته است و در پرتو همين جاذبه، از بزرگترين پديدههاي عالم تا كوچكترين ذره آن، ميل دروني به سوي مبدأ اعلا دارند. بزرگان عرفان و حكيمان هستيشناس نام اين ميل را ابتهاج و شوق معشوقي يا عشق نهادهاند. يعني خداوند متعال با شوق باطني صبغه عاشقي را همراه صبغه معشوقي دارد. خداست كه اول عاشق ما شده است و عشق او هم خالص است، اما عشقبازيهاي ما عموماً با غرض و منافع ما همراه است. دكتر اسماعيل منصوري لاريجاني