04-20-2015, 05:39 AM
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
"ان الله یحب الذین یقاتلون فی سبیله صفا کانهم بنیان مرصوص"
"چون خداوند دوست می دارد کسانی می کشند در راهش نوبتی جوری که که چون آنها ساختمانی سخت بهم چسبیده گشته اند"
من که خودم خوشحال می شوم زمانی چیدمان کشورمان جوری است که رودرروی کشورهای رویگردان از خداوند می ایستند درستش باور به خداوند است که از همهء تفنگهای شناخته شده کارایی های برتر دارد
خداوندا دشمن سرگردان خودت را سرگردان تر کن هم ما را در راهت زنده بدار هم بکش هم در بهشتت جای بده
"ان الله یحب الذین یقاتلون فی سبیله صفا کانهم بنیان مرصوص"
"چون خداوند دوست می دارد کسانی می کشند در راهش نوبتی جوری که که چون آنها ساختمانی سخت بهم چسبیده گشته اند"
sonixax نوشته:نسل جدید!!!!!! تجهیزات نظامی!!!!!!!!! ساخت ایران!!!!!!!!!!!!!!!!!
مدیونید همین فردا اسرائیل رو از صفحه روزگار محو نکنید!!!
[ATTACH=CONFIG]4663[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]4664[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]4665[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]4666[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]4667[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]4668[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]4669[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]4670[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]4671[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]4672[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]4673[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]4674[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]4675[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]4676[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]4677[/ATTACH]
میگن نتانیاهو اول که خبر تحویل اس 300 به ایران رو شنید یک سکته خفیف زد بعدش که اینها رو دید خودش اعلام کرد که اسرائیل خودش خودش رو از صحنه روزگار محو میکنه !
آمریکا هم اعلام کرده اصلن هر چی ایران بگه فقط با اینها به ما حمله نکنه که توان دفاع نداریم
من که خودم خوشحال می شوم زمانی چیدمان کشورمان جوری است که رودرروی کشورهای رویگردان از خداوند می ایستند درستش باور به خداوند است که از همهء تفنگهای شناخته شده کارایی های برتر دارد
خداوندا دشمن سرگردان خودت را سرگردان تر کن هم ما را در راهت زنده بدار هم بکش هم در بهشتت جای بده