04-05-2015, 10:15 AM
نقل قول:مگس وار زندگی می کنند هم روی شیرینی اند هم روی زبالهمگس هم حق حیات داره. حق راحتی و خوشبختی داره. اونی که آفریده مسئول روزی دادن و تامین آسایش همون مگس هم هست. اینکه مگس هم وجود داره پس حتما از وجودش بهره ای میبره، گذشته از اینکه در نظام طبیعت نقش و فایدهء خودش رو داره حالا چه خودش بدونه چه ندونه چه بخواد چه نخواد.
والا من ناراحت نمیشم اگر مگس غذای خوب بخوره بهش خوش بگذره خوب استراحت کنه. تا وقتی ضررش به من نمیرسه من آزار ندارم که دنبال آزار دادنش باشم. حالا کسی که آزارش به خلق خدا نمیرسه، به خدا هم که کسی نمیتونه آزارش برسه، خدا چکارش داره مگه عقدهء خدابازی داره که آزارش کنه؟
مگس روی مدفوع حال کنه یا روی شیرینی، یا شایدم هردوش، بازم بحال من فرقی نمیکنه میگم هرجور خودش خوشه حال میکنه خب بذار خوش باشه به من چه مربوط! طبیعتش هرچی هست همونجور راحته خب بذار زندگیش رو بکنه من بیام آزارش کنم یا زورش کنم بر خلاف میل و طبیعت خودش واسه چی مگه مرض دارم؟ چنین کاری بکنم اونوقت من از اون مگس هم بی شعورتر و پست ترم!
کسی مگس رو بخاطر مگس بودن و روی مدفوع نشستن اگر مجازات کنه، این بیشعوری و نادانی و ظالم بودن خودش رو میرسونه.
آدم به هیچ موجودی نباید آزار برسونه تا وقتی اون موجود عمدا بهش آزاری نرسونده. اگر غیرعمدی هم آزار و خطر جدی بود اونوقت باید فکری کرد (مثلا استفاده از مگس کش!!). ولی حالا ما کجا چطوری آزارمون به خدا یا خلق خدا میرسه نمیدونم که حالا بخواد منو مجازات کنه با بهانه های مسخره دوزاری مث اینکه ایمان نداشتم، نماز نخوندم، نذاشتم کونم پاره بشه توی زندگی، ... !
نقل قول:زنبور وار کن که خانه ای می سازند انگبین می سازند هم خودشان هم دیگران سود می برندقدرت و ثروت مطلق دست خداست نیازی نیست که ما نقش خدا رو ایفا کنیم، ولی اگر تونستیم و کار خیری کردیم که بد نیست خیلی هم خوبه و احتمالا باعث ارتقای ما به درجات بالاتری از مقام و خوشبختی میشه، ولی بهرحال خدا و بقیهء خلقتش نیازی به تکیه بر وجود ما نداره.