03-06-2015, 05:59 PM
Reactor نوشته: جواب خودت رو همون اول دادی. چون نمیدونی!
یک لحظه کُسشعر نگویید و گوش بگیرید، هرچند کسی که میگوید «کراتین زیر پوست آب میاندازد» را نمیتوان به صراتی مستقیم کرد، اما در ایران بیشتر کراتینها خالص نیست و با انواع مواد هورمونی و استرویید آنابولیک و.. مخلوط شده. شما احتمالا بدلیل فقر اطلاعات از کراتینهای غیرمجاز استفاده کردهاید که این یاوههای خندهدار را تکرار میکنید، یا آنکه کراتین را خودسرانه و بدون توصیههای علمی مصرف کردهاید. مصرف خودسرانهی کراتین میشود همینی که شما میگویید. مصرف درست و دقیق آن به همراه برنامههای «علمی» که اثباتشده است نتایج مثبتی خواهد داشت. من تجربهی خودم را بازگو نمیکنم اما صد تحقیق علمی به شما میدهم که برنامهی ورزشی و مکملی به همراه کراتین چه نتایج مثبتی به همراه خواهد داشت. شما اگر ده سال بدنسازی را بطور «تجربی» با کمک دیگران کار کردهاید و من نوعی نصف آن بطور «علمی» و دقیق و بدون توجه به نصایح امثال شما، میزان پیشرفت شما با من قطعا قابل مقایسه نخواهد بود. دلیل آنست که شما یکراهی را بر حسب تجربه و آناتومی بدن دیگران میروید و با آزمون و خطا بالاخره مسیر غایی را میابید، اما متد علمی از قبل ثابتشده است و همان مسیر غایی را بدون ازمون و خطا در اختیار ما میگذارند.