02-22-2015, 12:01 PM
Anarchy نوشته: @Reactor
به نظر شما که حرفه ای کار میکنی ، چه مکمل هایی نیازی هست برای مصرف و هر کدوم چقدر و چه زمانی ( قبل یا بعد تمرین ) ؟
آنارشی جان شما اول بگو بدنسازی رو شروع کردی یانه؟ بدن درد رو رد کردی یا نه؟ چون 10 روز 2 هفته ی اول تمرین بدنت درد میگیره
Anarchy نوشته: در مورد بالک کردن و کات کردن هم یه مقداری اگه توضیح بدین که چه مراحل و جزییاتی داره ممنون میشم ...
بالک کردن یا اصطلاح باشگاهیش که در ایران استفاده میشه کلمه ی "حجم گرفتن" هست
یعنی شمای نوعی بعنوان ورزشکار, لاغر هستید و میخواهید بدنتون رشد کنه و حجم بیاره.
کات کردن یا اصطلاح رایجش در ایران که میگن "خشک کردن" برای مرحله بعد از حجم گرفتن هست. مرحله ی نهایی هر دوره در بدنسازی. وقتی که بدن شما حجم آورده و میخواهید خط و خطوطی از جنس عضله روی بدنتون پیدا بشه. مثل خط زیر سینه و خطوط سرشانه یا سیکس پک یا Vها
Anarchy نوشته: البته امیر یه فایل pdf گذاشته که خیلی علمی مساله رو بررسی کرده اما چون حجم مطالبش زیاده و من فعلا گرفتارم ، فرصت نکردم همه رو بخونم .
بهترین راه برای حرفه ای شدن در بدنسازی, اولین پله یعنی ثبت نام در باشگاه هست. پی دی اف و کتاب زیاد کمکی به شما نمیکنه. هیچی مثل تمرین کردن و از نزدیک وزنه رو حس کردن موثر نیست.
با گرفتن برنامه از مربی و مشورت با حرفه ای های باشگاه, کم کم راه می افتید.
سایت bodybuilding.com چیز جالب و بدرد بخوریه و اگر انگلیسیتون بدک نیست اونجا میتونید از برنامه های تمرینی و رژیم ها و مکمل هایی که ورزشکارهایی از سرتاسر جهان اطلاعاتشون رو برای دسترسی عموم به اشتراک گذاشتن استفاده کنید. ولی این ها مال وقتیه که شما با چندتا برنامه که از مربی گرفتید کار کردید و با حرکت های بدنسازی آشنایی دارید و اثرش رو بر روی بدنتون دیدید. نه وقتی که تازه کارید.
ویدئوهای یوتیوب هم برای یاد گرفتن طرز صحیح زدن وزنه مفیده.
بهترین کتابی هم که من دیدم تا الان "کتاب بزرگ بدنسازی" نوشته ی صادق سلامی بوده که اگر بتونید گیر بیارید توصیه میکنم حتما بخونید.
بازهم توصیه میکنم که بهترین کار ثبت نام در باشگاه و تمرین کردن هست . در حین تمرین, کم کم اطلاعاتتون هم زیاد میشه
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد