02-21-2015, 06:07 AM
sonixax نوشته: یعنی چی میبرد ؟! دقیقن چی میشه وقتی این طوری میشه ؟ :دیحدود 10 دقیقه ای حالت عادی نداشت
من با این اصطلاح آشنایی ندارم!! ولی اگر منظورتون اینه که فرمون کار نکنه! خوب دو حالت داره :
1- یا فرمون ماشینتون مثل مال من هیدرولیک هست (یا به قول آلمانی سروو لنکونگ) خوب در این صورت میتونید اشهد مبارک رو بخونید اگر سرعتتون زیاده :))
2 - یا فرمون ماشین از همین معمولیهاست که در اون صورت بایستی هر بار قبل از راهی شدن برای سفر یک دو کامل ون یکاد بخونید :)))
ولی سوای شوخی بفرمایید دقیقن چه اتفاقی میوفتد تا اگر میدانستم برایتان بگویم چون همان طوری که گفتم با اصطلاحی که گفتید آشنایی ندارم.
فرمون سفت بود ،برای مسیر مستقیم مجبور بودم فرمون را کمی به سمت راست هدایت کنم و همینطور زمان دور زدن ماشین با فاصله ای بیشتر از ان چیزی که من قصد داشتم حرکت میکرد فرض کنید زاویه ی 30 درجه ای که قصد دارید بشود 150 درجه
زمانی رسید که امکان دور زدن اصلا نبود کنترل ماشین از دست من خارج شد گویا فرمون به هیچی وصل نبود،ده دقیقه ای گذشت تا از بزرگراه خارج شدم و توانستم پارک کنم
یکی از آقایون رهگذر نگاهی انداخت و گفت"فرمون بریده ست"و نباید حرکت کنم
راننده ی جرثقیل ،تعمیرکار و چندین نفر دیگر نیز این اصطلاح را بکار بردند من خودم قبلا نشنیده بودم
هنگامی که کسی آگاهانه افکار تو را نمی فهمد
خودت را برای توجیه خسته نکن . . .