01-23-2015, 07:27 PM
kourosh_bikhoda نوشته: انسان چون نمیتونه گوشت خام رو هضم کنه مجبور به پختنش هست تا در دستگاه گوارش بتونه هضم بشه.
گوشت پخته شده کلن برای هر موجودی هضمش راحت تره!
برای انسان هم غیر ممکن و نشدنی نیست و اتفاقن بدن انسان هم میتونه گوشت خام هضم کنه. منتها :
1 - حجم گوشتی که توسط انسان خورده میشه (چون همه چیز خواره) با حجم گوشتی که توسط یک گوشتخوار خورده میشه فرق میکنه! برای همین روند هضم آرام تره.
2 - یک گوشت خوار یک بار غذا میخوره بعدش ممکنه تا یک هفته چیزی نخوره! انسان تقریبن هر روز داره میخوره!
3 - دلیل پختن گوشت توسط انسان :
- نرم تر شدن گوشت جهت جویدن
- عوض شدن طعم
- خلاص شدن از باکتری یا کرمهایی که ممکنه در گوشت زندگی کنند
- گوشت پخته شده انرژی بیشتری برای بدن انسان تامین میکنه!!!
این تحقیق از هاروارد رو بخونید : Study finds cooking increases energy from meat, may have driven human evolution
ما حتا سبزیجات رو پخته شده میخوریم چون بر این باوریم که هضمش برای ما راحت تره برای همینه که بیشتر گیاهان رو هم میپزیم و میخوریم. البته یک حقیقت دیگه هم هست و اون اینه که بسیاری از گیاهانی که توسط انسانها خورده میشه اصلن امکان خام خورده شدنش برای انسان وجود نداره! از جمله قلات و حبوبات! شما این رده از گیاهان رو حتا اگر تازه تازه و قبل از خشک شدن به صورت خام خام بخورید از دلدرد میمیرید و ممکنه صد تا مرض و درد گوارشی بگیرید.
میدانیم که انسان توانایی هضم کامل و درست علوفه رو نداره! یعنی علف خوار نیست!!!! از اون طرف حبوبات و قلات هم که قبل از پخته شدن توسط انسان قابل خوردن نیستند! این وسط فقط میمونه میوه ها! که همونها هم قابل استفاده مطلق توسط انسان نیستند! شما اگر رژیم غذایی میوه خالی بگیرید سر یک ماه مرض قند میگیرید!!!
این رو هم بخونید جالبه :
Cooking meat changes the molecular structure of some of its proteins, rendering them unusable by the body and making cellular healing, reproduction and regeneration difficult. The protein molecules become bound, making them harder to digest. Up to 50% of cooked proteins that one eats will coagulate and cross-link. Cross-linking of proteins is associated with Alzheimer’s disease.
nutrition - Is cooked protein less digestible than raw protein? - Skeptics Stack Exchange
منابع سخن در همین لینک هست!
یه سرچ بزنید به کلی تحقیق و مطالب علمی و بحث و جدل و ... میرسید که ادعا میکنند برعکس! مواد پخته شده هضمشون برای ما سخت تر هم هست!!!!!!
kourosh_bikhoda نوشته: البته در لینکی که شوالیه تاریکی ها داد گفته چند ساعت طول میکشه تا گوشت هضم بشه و خارج بشه. ولی خب انسان که گوشت رو خام نمیخوره . پخته میکنه میخوره. بنابر این بخشی از عمل هضم به عهده آتش عزیز هست. اینه که فکر میکنم گوشت خوردن اشکال نداره.
طولانی بودن روده انسان ربطی به گیاه خوار بودنش نداره! اگر انسان گیاهخوار صرف میبود میبایستی مثل گاو و اسب و مرغ و ... مدام میلمباند! تازه با توجه به انرژی که در طول روز فقط و فقط مغزش مصرف میکنه اصلن نمیبایست حتا برای یک دقیقه دست از خوردن برمیداشت و یحتمل یک معده زاپاس هم میداشت :))
فرگشت بدن انسان برای همه چیز خوار بودن هست! و با توجه به اینکه انسان هزاران سال هست که نه تنها گوشت! بلکه سایر مواد خوراکی رو پخته مصرف میکنه همین موضوع بر روی فرگشتش تاثیر گذاشته و روده ها بلند تر شدند برای جذب بیشتر مواد خوراکی!
مواد خوراکی پخته شده حاوی باکتری کمتری هستند! برای همین دیرتر فاسد میشند. اگر انسان آتش رو کشف نمیکرد و غذای خودش رو نمیپخت شاید روده انسان هم مثل بسیاری دیگر از جانوران کوتاه و اسید معده اش خیلی خرکی میبود! ولی این طور نیست.
انسان نه ساختار دستگاه گوارشی گیاهخواران رو داره نه گوشت خواران! بلکه یک ساختار گوارشی منحصر به خودش داره که متناسب با همه چیز خوار بودن و البته پخته خوار بودنش فرگشت پیدا کرده.
در ضمن استیک رو مدیوم بخورید
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری