01-19-2015, 03:03 AM
کافر_مقدس نوشته: من گمان می کنم اگر شما منابع مطالعاتی ات را (البته اگر در این زمینه مطالعه ای داشته باشی!!) معرفی کنی خیلی بهتر باشد و بیشتر بخندیم!!
دوست ناآگاه من! شما همین که گوشت قرمز و گوشت سفید را کنار بگذاری و دیگر مصرف نکنی از همان لحظه یک گیاهخار هستی. حالا شما برو به جای گوشت هر چه که دوست داری مصرف کن. میخاهد تخم مرغ باشد یا هر چیز دیگری.
حالا جمع خودمانی ست، ولی این حرف ها را جای دیگر نگو که بهت می خندند!
جناب آگاه شما تا همین چندی پیش نمیدونستی B12 تنها منبع تامینش فراورده های حیوانی هست! یک جای دیگه گفته بودی که بهتره گوشت خواران (حیوانات) ذائقه شون رو عوض کنند و گیاه خوار بشند!!! تا قبل همین آخرین پست من نمیدونستی به کسانی که گوشت نمیخورند ولی فراورده های حیوانی میخورند چی میگند!!!!
پس به جای اینکه هی بیای در مورد گیاه خواری اطلاعات غلط و نادرست بنویسی برو 4 تا کتاب بخون برای خودت خوبه! در تمام این بحث یک کلام حرف حساب و علمی نزدی و فقط عکس و سخنان این و اون رو گذاشتی بدون اینکه بدونی این رفتار اسمش هست مغلطه کردن! و البته همین موضوع نشون میده اصلن در این زمینه کوچکترین مطالعه ای نداری/نداشتی و فقط از روی تصمیم های احساسی رفتی گیاهخوار شدی و اصلن نمیدونی چه مضراتی چنین رژیمی غذایی برای بدن داره! مشخصن هم کسی که به فکر سلامت خودش نیست سخنانش در مورد اهمیت دادن به دیگران و حیوانات و ... یاوه هست.
پس به قول خودت جمع خودمانیست دوست سبزی خور من! این حرفها را جای دیگر نزن که بهت میخندند!
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری