12-31-2014, 04:47 PM
kourosh_iran نوشته: نمیدونم منظورت از لاشی بازی چیه! یا منظورت از تخمشون حساب نمیکنن دقیقا چیه! ولی منم در زندگی به کارایی روش تخماتیک پی بردم
باید تهران باشی و با بچه های تهران گشته باشی تا بفهمی چی میگم! نمیتونم توضیح بدم یه جورایی سخته. مثلن باید بری میلاد نور و اون وسط یه جوری رفتار کنی همه فکر کنن تا خرخره خوردی مستی! بعد که مامورا میان بهت گیر میدند کنترلت میکنند میبینند پاک پاکی اوسکول شدند با فحش خوار مادر ولت میکنند تو هم خر کیف میشی :))) یه رفتار و کارهای خاص مختص تهرانیهاست و به قدری یک جاهایی شورش رو در میارند که منجر به تغییر ریخت و قیافه ی خیابون یا شهر هم میتونه بشه! ایرانزمین نمونه بارزشه
خلاصه اینکه کس خُل بازیهایی که در میارند منحصر به خودشونه. البته خاطرات من الان یک مقداری تاریخ مصرف گذشته هست و روشها و کارهای نو و جدید درست شده و من دیگه آپدیت نیستم.
kourosh_iran نوشته: البته فکر کنم اون تخماتیک که تو ازش صحبت کردی با اونی که من میگم تفاوت داشته باشه. تو توی یه وادی دیگه صحبت میکنی من از یه وادی دیگه! من از دید جدی با زندگی برخورد میکنم و دارم از مسئله ای جدی میگم، و این روش تخماتیک ناشی از شخصیت بی بند و بار و غیرجدی نیست، بلکه ناشی از عین جدیت و کاراییه و از واقعیت گرایی بدست اومده.
نه زمانی که من میگم تخماتیک! یعنی تخماتیک به معنی واقعی کلمه! حتا اگر طرف آواره بشه گوشه خیابون هم بخوابه باز از توش یک جوکی در میاره! خلاصه اینکه زندگی کلن به تخم مبارک بنده از تمام جنبه هاش. البته اینی که میگم شامل این بچه پاستوریزه ها یا خونخوارهای بسیجی و ریش و پشم نمیشه.
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری