12-30-2014, 04:11 AM
Theodor Herzl نوشته: واقعا اگر اینجوری راجع به کشتههای مجاهد فکر میکنید ، خوب من هم میتونم بگم گور پدر ندا آقا سلطان و تمامی کشتههای فتنه سبز! ولی خوب من مثل شما فکر نمیکنم!
راستش رو بخوای من در مورد کشته های جنبش سبز هم همین طوری فکر میکنم :))) منتها نه به این شدتی که شما نوشتی!
قبلن هم موضعم رو خیلی روشن در این باره اعلام کردم و گفتم که جنبش سبزی ها فریب بازی درون حکومتی رو خوردند و قربانی کم دانشی خودشون شدند.
جنبش سبز از همون اولش محکوم به شکست بود و من این رو بارها و بارها حتا در گفتگو گفته بودم ولی کسی گوش نمیکرد! البته اوایلش خودم هم فکر میکردم واقعن خبریه! و وقتی دیدم فس ملت خوابید یک تاپیک توی گفتگو در این باره درست کرده که چرا مردم سرد شدند! ولی خیلی طولی نکشید که فهمیدم همش برنامه خود حکومت بوده و هنوز هم روی حرفم هستم و همون موقع گفتم میگیرند چوب توی ماتحت موسوی و کروبی میکنند و آب هم از آب تکان نمیخورد که نخورد!
منتها یک فرق اساسی بین جنبش سبز و مجاهدین هست! مجاهدین از رهبر بگیر تا بدنش تروریست هستند!!! ولی جنبش سبز در بدنه پاتریوتهای بی کله و احساسی و در رهبری (کدوم رهبری؟!) جنایتکاران دیروز و مظلومین امروز!
پس دست کم جنبش سبز از نظر اخلاقی به مجاهدینی که تروریست هستند! علیه کشور خودشون وارد جنگ شدند و شدند متحد بدترین دشمن معاصر ایران! خیلی خیلی برتری دارند.
در مورد شخص شما دفاع از مجاهدین مثل این میمونه که یک گروه یهودی مثلن با سیاستهای حکومت اسرائیل مشکل داشته باشه بره با حماس علیه اسرائیل بجنگه و اسرائیلی بکشه! بعد یک عده اسرائیلی و یهودی دیگه که فقط در مخالفت با اون دسته اول وجه مشترک دارند بیاند برای کشته شده های گروه اول ابراز همدردی کنند و فریاد وا مصیبتا سر بدند!!!
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری