12-28-2014, 02:29 AM
Theodor Herzl نوشته: ببینید هدف اصلی سقوط جمهوری اسلامی هست و مجاهدین خلق هم منظمترین و قویترین نیروی حال حاضر اپوزیسیون هستند و با پول بسیار زیاد!
هدف وسیله رو توجیه نمیکنه!
من هرگز برای ساقط کردن جمهوری اسلامی حاضر نیستم با تروریستها همکاری کنم.
مجاهدین خلق تروریست هستند و این مساله بر کسی پوشیده نیست.
بعد مجاهدین یک زمانی منظم و قوی بودند! الان یک گروه آش و لاش و ورشکسته هستند طوری که اعضای خودشون هم دیگه خیلی بهش توجهی نمیکنند به خصوص بعد از اینکه مشخص شد در اشرف چه میکرده اند.
Theodor Herzl نوشته: در آینده ایران آزاد ۵% هم به اینها رأی نمیدند ، ولی شخصی مثل میر حسین دشمن رژیم نیست ، طرفدار رژیم و مدافع رژیم هست ، حداقل میشه به رجوی ۲ ریال کردیت داد که ۳۴ سال هست داره با رژیم میجنگه! فکر نمیکنید ۱۰۰ بار نمیتونست مثل بقیه بره دست بوس خامنهای یا بعد ۳۰ خرداد دست بوس خمینی و یک مقامی بگیره؟
نمیدونم شما چه گیری دادید به میر حسین! بحث من اصلن سر میرحسین نیست! من برای شکست یک دشمن دست به دامن یک سری تروریست نمیشم و هیچ کردیتی هم بهشون نمیدم به خاطر اینکه با جمهوری اسلامی جنگیدند! چرا که اونها رو خیلی بدتر از جمهوری اسلامی میدونم.
جندالله هم داره با جمهوری اسلامی میجنگه! ولی هیچ برتری اخلاقی یا ایدئولوژیک نسبت به جمهوری اسلامی نداره.
پس همان طور که گفتم دشمن دشمن من لزومن دوست من نیست.
Theodor Herzl نوشته: درست هست که رجوی در به روی کار آوردن رژیم نقش داشته ولی ما الان میدونیم که رژیم شاه ۱۰۰ برابر بهتر از رژیم خمینی بود ، ولی سر سال ۵۷ اکثریت مردم ایران از سقوط شاه حمایت میکردند
اینکه اکثریت از سقوط شاه حمایت کردند معنیش این نمیشه که از تاسیس جمهوری اسلامی حمایت کردند!
در عین حال هم مجاهدین خواستار بر اندازی شاه بودند تا خودشون قدرت رو در دست بگیرند و وقتی نتونستند شدند دشمن جمهوری اسلامی!!!! هر کس دیگه ای یا هر حکومت دیگه ای هم بوجود میومد ولو یک حکومت 100% مردمی و دموکرات و اصلن خودِ خودِ سوییس باز هم مجاهدین باهاش دشمنی میکردند چون به هدفشون که تصاحب قدرت بوده دسترسی پیدا نکرده بودند. برای همینه که من تره هم برای این جماعت خرد نمیکنم.
به نظر من این همه زوری که زده شد تا جمهوری اسلامی اصلاح بشه اگر و تنها اگر ده درصد اش جهت اصلاح حکومت شاه زده میشد الان ایران برای خودش یک پا بریتانیای کبیر بود!!! و چه کسانی باعث و بانی این بدبختی و عقب ماندگی هستند ؟!
جبهه ملی، اسلامیون،مجاهدین،کمونیستها، و کلن شورشیان 57! با اون تز و ایده های احمقانه ی انقلابیشون که نتیجه ریدنشون در این راه بر کسی پوشیده نیست بوی گندش هم تمام خاورمیانه و دنیا رو برداشته.
حتا این شورشیان و انقلابون نفهم! برنامه ای برای پس از ساقط کردن شاه نداشتند!!! انقدر کله پوک و احمق بودند اینها و تنها کسی که یک نقشه درست حسابی داشت همون خمینی و دار و دسته اش بودند.
مجاهدین هم یک سری تروریست بیش نیستند! ولی با وجود تروریست بودنشون باید از حقوق اجتماعی و انسانی برخوردار باشند ولی این دلیل نمیشه که من برای اعدامیون مجاهدین خودم رو پاره کنم! بله همون طوری که پیشتر گفتم کار جمهوری اسلامی رو محکوم میکنم ولی در عین حال زندگی اون افراد به تخمم هم نیست. درستش این بود که میذاشتند دوره محکومیتشون تمام بشه ولشون کنند برند برای خودشون بچرند.
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری