11-19-2014, 12:28 PM
sonixax نوشته: باز هم مالیات آمریکا و کلن جهان سرمایه داری خیلی کمتر است.
در آلمان بیشترین میزان مالیت 53% است! و این سوای حق بیمه ی زورکی بازنشستگی، حق سوسیال و ... هستش. این طوری میشه که اگر شما در آلمان دستزمد ماهیانه 1200 یورو داشته باشید! تنها 700 تا 900 یورو اش مال شماست و بقیه اش برای این چیزها میرود. اگر در آمدتان بالای 30-40 هزار یورو در ماه باشد که باید دست کم 20 هزار یورویش را تحویل دولت بدهید! نتیجه این میشود که همه ی آنهایی که کارگرِ زحمت کشِ رنجبر هستند بدبخت و بیچاره هستند! و همه آنهایی که تن به کارگری نداده و تشکیلات خود را به راه انداخته اند (یعنی خود را از قوانین سوسیالی آلمان تا جای ممکن رها کرده اند) وضعشان خوب است.
چرا این کارگران زحمت کشِ رنجبرِ مظلوم بدبخت هستند ؟! چون صاحب کار بهشون کم حقوق میده ؟! نه چون همان نظامی که جناب مزدک مدام ازش تعریف و تمجید میکنند آن مقداری که میتواند پس انداز اینها باشد را میکشد بالا میریزد در خیک SPD و Linke و Grüne و ...
بدترش میدانید کجاست! اگر هم زن و هم شوهر هر دو به سر کار بروند مالیاتی که باید پرداخت کنند تساعدی میرود بالا! به طور مثال اگر مرد ماهی 1200 یورو کار کند! زن میتواند برای کمک هزینه برود یک مینی جاب بردارد تا 450 یورو (معاف از مالیات) تا شاید یک چیزی برایشان بماند ولی کافیست 450 یورو بشود 451 یورو! 200 تا 250 یورو اش برای مالیات و ... میرود . این طوری میشه که زن و شوهر هر دو سگ دو میزنند و باز آخر ماه بدهکار هستند.
پیشتر کلاسهای مالیاتی آلمان و شرایطش را گذاشته بودم. چیزی که اینجا نوشتم درست سرنوشت پدر و مادر من بود قبل از اینکه کار کنم و آنها را از جهنم قوانین سوسیالی بکشم بیرون.
توجه داشته باشید که 300 تا 500 یورو هزینه ی دو نفر آدم (خورد و خوراک، پوشاک، رفت و آمد، بهداشت) در ماه بدون احتساب اجاره خانه در اینجاست. بر پایه همین استدلال به افراد بیکار یا پناهندگان و ... حقوق ماهیانه داده میشود. شما خودتان محاسبه کنید باقی داستان را.
خب من هم همین را میگم دیگر، منتهی من میگم که در آمریکا هم به برکت اوباما گویا در مجموع 30%ای مالیات ازت میگیرند، البته ایالت به ایالت فرق داره. الان تو به آمریکا هم مالیات میدی؟ مالیاتت به اونها چقدر میشه؟
بنظرم الان سرمایه گذاری در کشورهای دیگه (تازه به سرمایهداری) گرویده مثل روسیه و چین از همه بهتر باشه. چند وقت پیش بود که یکی از بازیگران مشهور فرانسوی (بعد از اومدن اولاند) گفت با این وضع مالیات من کاسه و کوزم رو جمع میکنم میرم روسیه.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound