06-22-2014, 07:15 AM
یه نفر نوشته: درود. خوبی؟ اجازه هست؟ :-)درود،تو چطوری؟نه اجازه نیست:)
شرمنده بابت دیر پاسخ دادن.
نقل قول:1- مزایای کمونیست بنظرت چی چیه؟ :-)احتمالا منظورت مزایای "کمونیسم" است.کاهش فاصله ی طبقاتی،تلاشی هر چند محدودبرای برقراری عدالت،دادن فرصت های یکسان به افراد،برچیدن نظام بهره کشی و..معایب هم کم ندارد البته.
نقل قول:2- کدوم یکی؟ الف) اونی که تورو خیلی دوست داره. ب) اونی رو که خیلی دوس داری؟اونی که منو خیلی دوست داره
نقل قول:3- حاضری 100میلیون دلار بهت بدن و 24ساعت نقش «مفعول» رو در یک رابطه جنسی داشته باشی؟بله،صد میلیون دلار را می گیرم و باقی زندگی را عشق و حال می کنم.یک میلیون دلار هم بدهند این کار را خواهم کرد،اگر شما درک درستی از پول در آوردن و مشقت های فراوانش داشته باشید هیچ گاه چنین پرسشی نخواهید کرد.باسن مبارک برای در آوردن یک میلیون تومان هم روزی چندین بار پاره می شود صد میلیون دلار که سهل است.
نقل قول:4- نهایت هدف و آرزوت چیه؟ الان چند درصد به آرزو و هدفت رسیدی؟در حال حاضر آرزوی چندانی ندارم.
نقل قول:5- چه نوع ساعتی رو دوست داری؟ :-))اسپرت و بند چرمی،از بند استیل خوشم نمی آید.
نقل قول:6- اگر فردا آخرین روز زندگیت باشه (( البته خدا نکنه. ایشالا زنده باشی )) از چه کسی طلب بخشش میکنی؟ چکارا میکنی؟ چی میخوری؟ چی میخونی؟
از هیچ کس طلب بخشش نخواهم کرد،چون آنچنان به کسی آزار نرسانده ام که بخواهم طلب بخشش کنم.فقط عشق و حال می کنم،همه ی غذاهایی که دوست دارم را می خورم با مشروب فراوان،سعی می کنم انواع مواد مخدر را در آن روز تست کنم تا مغزم به کلی کار نکند و آن روز بگذرد.