نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

صندلی داغ - Nevermore

Dariush نوشته: 7- نهایتِ فداکاری‌ و از خود‌گذشتگی‌ای که برای بهترین صمیمی‌ترین دوست‌تان بکنید چیست؟

برای خانواده ی درجه یک خود ام حاضر به فداکاری هستم و چه بسا حاضرم جان خود را هم تحت شرایطی به خطر اندازم،اما غیر از آن همیشه یک مرزی برای دوستان خود داشته ام و گاهی حتی حاضر نبوده ام کمک مالی ِ اندکی هم به دوستان خود ام بکنم.بستگی دارد طرف ام که باشد،اگر انسان ارزشمندی باشد تقریبا همه کاری حاضرم برای او بکنم.
نقل قول:8- نظرتان پیرامونِ هدونیسم چیست؟ آیا مثلِ من آنرا یک ابتذالِ فلسفی می‌بینید؟
خیر،من خود تا حدودی پیرو این مکتب هستم،به نظرم انسان بیخدای ِ بی باور به معاد راهی غیر از این ندارد،روشن است که زندگی هدف برین و والایی ندارد و ما زاده شده ایم تا لذت ببریم،سرکشی از رانه هایمان دستاوردی غیر از سقوط برایمان نخواهد داشت،نخست زندگی من در اولویت است و سپس دیگران.در این باره خیام عزیز و دوست داشتنی حق مطلب را ادا کرده و من پیرو اویم.
نقل قول:9- معمولا چه نوع غذاهایی می‌خورید؟ آدمِ پرخوری هستید؟
معمولا غذاهای گوشتی را بیشتر دوست دارم،به شدت انسان پرخوری هستم ولی مدتی است که دیگر "بد" خوری نمی کنم.مثلا برنج مدت ها است که دیگر جایی در رژیم غذایی من ندارد،نان را هم تا جایی که امکان دارد کم می خورم و اما غذاهای مورد علاقه به ترتیب:قورمه سبزی،کله پاچه،شیشلیک،فسنجون و از غذاهای غیر گوشتی هم عاشق میرزا قاسمی و فلافل ام.

نقل قول:10- بهترین کشور برای زندگی از نظر شما کدام است؟
برای زندگی استرالیا را دوست دارم،آب و هوای کشورهای سرد سیر را اصلا نمی پسندم،اعتقاد دارم برای مردان ایران کشور خوبی است برای زندگی به شرط آنکه ثروتمند باشند.

نقل قول:11- بهترین شهر ایران برای زندگی از نظر کدام است؟

من در چندین شهر ایران تا کنون زندگی کرده ام،تهران و اصفهان و شیراز زندگی کرده ام اما به نظرم بهترین شهر برای زندگی مشهد است.:)نه آن اندازه شلوغ و پر هیایو است مانند تهران و نه مانند شهرهای کوچک است که هیچ چیزی در آن یافت نشود،آب و هوای دل انگیزی هم دارد.البته دختران خوشگلی ندارد و در مرکز ایران دختران زیباتری یافت می شود.
نقل قول:12- اهلِ مطالعه‌ی تاریخ هستید؟ چقدر دانشِ تاریخی را برای درکِ روابطِ پیچیده‌ی جوامعِ امروزی مهم می‌دانید؟
زمانی مطالعه ی تاریخ ایران را بسیار دوست می داشتم و حتی چندین کتاب قطور تاریخی را هم مطالعه کردم،مطالعه ی تاریخ به نظرم برای بررسی جامعه و ساز و کارهای سایسی اجتماعی مفید است،اما برای درک روابط شخصی و انسانی به نظرم مطالعه ی روانشناسی بهترین انتخاب است.
نقل قول:13- آیا حاضرید برای نجاتِ خویش التماس کنید و به دست و پای کسی بیوفتید؟
پرسش سختی است،اکنون اگر از من بپرسید می گویم خیر،اما معلوم نیست به آن وضعیت که بیافتم چه بکنم،حدس میزنم در آن موقعیت مرگ را ترجیح بدهم.

نقل قول:14- چه زمانی نبودن‌تان را به بودن‌تان ترجیح می‌دهید؟

زمانی که سربار دیگران باشم و برای ادامه ی حیات خود وابسته به دیگران باشم،تا زمانی که در قبال کارهای دیگران مزدشان را می پردازم مهم نیست،اما اگر روزی کسی بخواهد از سر دلسوزی و یا هر دلیل دیگری از من مراقبت کند و من قادر به ادامه ی زندگی بدون آنان نباشم نبودن را ترجیح می دهم.در پاسخ به امیر عزیز هم گفتم که اصلا دوست ندارم به روزگار پیری برسم و امیدوارم که پیش از آن دوران مرگ زودرسی داشته باشم.

نقل قول:15-نظرات‌تان به کدام کاربران دفترچه نزدیک‌تر است؟اگر خواستید تفاهم‌ها را هم بگویید. (سه تن را می‌توانید انتخاب کنید)

از امیر بزرگوار بی اندازه آموخته ام،به خودت،مهربد نازنین و مزدک فرزانه هم بسیار مدیونم بابت نوشته هایتان اما گمان می کنم زندگی من به راسل دوست داشتنی شباهت زیادی داشته باشد و از اینرو او را شبیه به خودم می دانم. در اکثر مواقع نظراتم با شما،امیر و راسل یکسان است.
نقل قول:16- چه شغلی بیش از همه دوست دارید؟
تاکنون بیش از چندین شغل را آزموده ام،از نظر مالی شغل حال حاضرم را می پسندم اما اگر در روزگاری می زیستیم که پول ارزشی نداشت بدون شک فیزیکدان می شدم.اکنون هم احتمالا پس از چند سال خر کاری و زدن پول و پله ای به جیب به سمت همان خواهم رفت.
نقل قول:17- آیا به دوست‌تان که به بحرانِ جدی فلسفی رسیده و راهِ خودکشی را برگزیده، کمک می‌کنید که بهترین و بی‌دردترین راه را برای خودکشی پیدا کرده و آنرا عملی بکند؟
خیر،چون معتقدم یک راه آسان برای جلوگیری از خودکشی و افسردگی حاد وجود دارد و آن هم چشیدن لذت است.سعی می کنم او را به زور به باشگاه ببرم تا مزه ی تستسترون پس از آن را بچشد،یک خانمی هم برای او کرایه می کنم که یک ماه به صورت تمام وقت به او سرویس دهد و از نظر مالی هم تلاش می کنم کمکش کنم.به نظرم کسی که لذت شیمیایی اش به راه باشد افسرده نمی شود.این را جدا می گویم چراکه خود ام آنرا تجربه کرده ام.یک قرص سیتالوپرام زندگی فرد را از این رو به آن رو می کند،سعی می کنم او را در اولین فرصت پیش یک روانپزشک مجرب ببرم.اما اگر ناتوان جسمی بود و مثلا تیری به کمر اش خورده بود و مجبور بود باقی زندگی را با ناتوانی سر کند،بله کمک اش می کردم بهترین و کم درد ترین راه را برای خودکشی بیابد.
پاسخ

پیام‌های این موضوع
صندلی داغ - Nevermore - توسط Dariush - 05-29-2014, 12:29 PM
صندلی داغ - Nevermore - توسط Nevermore - 05-29-2014, 05:41 PM
صندلی داغ - Nevermore - توسط Nevermore - 05-31-2014, 09:54 AM
صندلی داغ - Nevermore - توسط Ouroboros - 06-01-2014, 05:40 PM
صندلی داغ - Nevermore - توسط Dariush - 06-01-2014, 06:33 PM
صندلی داغ - Nevermore - توسط Nevermore - 06-02-2014, 09:29 AM
صندلی داغ - Nevermore - توسط Nevermore - 06-03-2014, 08:27 AM
صندلی داغ - Nevermore - توسط Ouroboros - 06-03-2014, 12:25 PM
صندلی داغ - Nevermore - توسط Nevermore - 06-06-2014, 11:03 AM
صندلی داغ - Nevermore - توسط Nevermore - 06-06-2014, 11:18 AM