نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

صندلی داغ - Nevermore

نقل قول:- نظرت راجع به ماجرای الیوت راجر؟

اگر از منظر اجتماعی به موضوع راجر نگاه کنیم بسیار قابل تامل است،چرا که نهیبی است اساسی به مردان که دریابند به چه سمتی و سویی در حال حرکتند،چنین روندی(آلفا پرستی زنان) روز به روز بر تعداد مردان باکره و مجرد می افزاید و مردان به گمانم باید فکری اساسی برای این معضل بکنند.اما از نگاه فردی کیس بسیار فراگیری است و این یکی به آن درجه از حماقت رسیده که دست به چنین کاری بزند.من هم معتقدم که مردان امگا با وجود آن غرور بی نهایت زیاد اما همواره فکر و ذهنشان گرفتن تایید از زنان است،گویی تمام زندگی ایشان بر این مبنا پایه ریزی شده و همانطور که شما اشاره کردید تقریبا هیچ دستاورد دیگری هم در زندگی ندارند از اینرو روز به روز سرخورده تر می شوند.به نظرم یک تفاوت اساسی و ذاتی میان دو مفهوم "غرور" و "اعتماد به نفس" وجود دارد.لزوما آنکه انسانی مغرور است اعتماد به نفس بالایی آندارد و بر عکس،ایشان از کمبود اعتماد به نفس مفرط رنج می برند و حتی حاضر نیستند لحظه ای از آن پستو بیرون آیند و شخصیت و کیستی خودشان را به قضاوت دیگران بگذراند،و گرنه چنین مردی با چنین ثروتی(حتی اگر برای پدر او باشد) کار راحتی برای دختربازی خواهد داشت.
یک نکته ی دیگر به نظرم این است که امگا ها اعتبار فوق العاده زیادی برای زنان قائلند و اهمیت بیش از اندازه ای هم به آنها و نظراتشان می دهند،مگر این خود نوعی کس پرستی نیست؟پس برای چه پاچه ی بازیکنان را می گیرند؟اینها یک تصور سطحی و کاملا بچگانه هم از عشق زنان به مردان دارند،عشقی که تنها و تنها معطوف به شخصیت ذاتی و شاید طرز فکر و اندیشه ی یک مرد می شود و "باید" یک دختری آن بیرون وجود داشته باشد که او را بخواهد.اما از همه ی اینها گذشته به نظرم اصلی ترین نکته همان نداشتن هیچ دستاورد دیگری در زندگی است،شکست پشت شکست روندی فوق العاده خطرناک برای مرد است و خیلی زود او را به چنین ورطه ای می اندازد.من در این باره نظری دارم که احتمالا دوستان آنرا کاملا متحجرانه می دانند،اما به نظرم مردان برای رهایی از این منجلاب چاره ای ندارند جز آنکه به همان ازدواج های سنتی روی آورند،تعهد و پول در قبال سکس و عشق.باید تکلیف شان را با خود روشن کنند که یا بازیکن باشند و یا بروند به صورت سنتی ازدواج کنند.

نقل قول:- نظرت راجع به یک سناریوی آخرالزمانی چیست؟ آیا مثل من به آن امیدواری یا مثل مهربد از آن هراسان؟
هامنطور که گفتم برای خودم دوست می دارم که چنین پایانی وجود داشته باشد اما برای دیگران خیر.به هر روی باید به دنبال شرایطی باشیم که فرزندانمان هم بتوانند زندگی کنند.شما را نمی دانم اما من هنوز هیچ چیز نشده هوس بچه کرده ام.E412
نقل قول:- نظرت درباره‌ی نژاد چیست؟ با آدمهایی از نژادهای دیگر سر و کار داشته‌ای؟ و اگر بله، آن‌ها را چگونه دریافتی؟
در باره ی نژاد برخی دیگر پا را فراتر از حد معمول گذاشته اند و هر گونه تفاوت نژادی را انکار می کنند،من اینگونه نیستم و اگرچه تبعیض نژادی را به کلی رد می کنم اما تفاوت ها را خیر.با عرب ها بسیار سر و کار داشته ام،انسانهای متحجری هستند اما به غیر از این فوق العاده با معرفت،درستکار،صادق و شریف هستند.دوستان بسیاری هم از میان ایشان دارم،چند باری بدون آنکه من درخواستی کرده باشم برایم آیفون و نوت و از این گوشی ها از آنور آورده اند،خلاصه خیلی بهتر از ما ایرانیان اند.:e057:

نقل قول:- زیباترین سکانس تاریخ سینما؟
در یوتیوب نمی توان یافت اما یکی در فیلم goodfellas جایی که جو پشی در حال قمار بازی به پسرک می گوید برایش آبجو بیاورد،فکر کنم پسر در جوابش می گوید fuck your mother و قاطی می کند،اسلحه را در می آورد و بی درنگ او را می کشد.گویا واقعا چنین شخصیت رذلی هم وجود داشته.
Thomas DeSimone - Mafia Wiki
این به گمانم سوپر آلفا باشد.

یک سکانس هم در فیلم Inglourious Basterds بود جایی که کریستوفر والتز که یک افسر نازی بود به خانه ی یک دهاتی فرانسوی می رود که خانواده ای یهودی را در زیر زمین قایم کرده بود،بدون هیچ شکنجه ای او را وادار می کند حقیقت را بگوید.و سپس خانواده ی یهودی را به رگبار می بندد.من عاشق بازی این مرد هستم.خود فیلم البته آشغال بود.

نقل قول:- چه‌جور عینک آفتابی می‌زنید؟
متاسفانه من اصلا عینک آفتابی را دوست ندارم،به نظرم آدمها چهره ی زشت شان را پشت آن پنهان می کنند،و گرنه کسی که چشمان درشت و زیبایی دارد نیازی به این چیز ها ندارد. یکی دو سال پیش یک نفر یک پلیس به من هدیه داد که کلا دو سه بار آنرا زدم.

نقل قول:- زیباترین صدای دنیا را کدام خواننده دارد؟
این که دیگر پرسیدن ندارد:
Loreena McKennitt - WiKi
پاسخ

پیام‌های این موضوع
صندلی داغ - Nevermore - توسط Dariush - 05-29-2014, 12:29 PM
صندلی داغ - Nevermore - توسط Nevermore - 05-29-2014, 05:41 PM
صندلی داغ - Nevermore - توسط Nevermore - 05-31-2014, 09:54 AM
صندلی داغ - Nevermore - توسط Ouroboros - 06-01-2014, 05:40 PM
صندلی داغ - Nevermore - توسط Dariush - 06-01-2014, 06:33 PM
صندلی داغ - Nevermore - توسط Nevermore - 06-02-2014, 09:29 AM
صندلی داغ - Nevermore - توسط Nevermore - 06-03-2014, 08:27 AM
صندلی داغ - Nevermore - توسط Ouroboros - 06-03-2014, 12:25 PM