06-01-2014, 06:33 PM
درود؛ این هم پرسشهای من:
1- چرا در دفترچه فعالیت میکنید؟
2- خانهاتان منظم است یا درهمریخته؟
3-رابطهتان با پدرتان بهتر بوده یا مادر؟
4- حداکثر هزینهای که برای ارتباط با یک زنِ همهچیز کامل حاضرید بپردازید (مادی و معنوی) چقدر است؟
5- سوسیالدموکراسی از نظر شما بهترین است، ولی آیا این خودش نوعی ایدئولوژی سیاسی-اجتماعیِ شبهعادلانهی گداپرورِ ضددموکراسی نیست؟
6- نظرتان به طور کلی نسبت به بازی چطور است؟ آیا آنطور که جنابِ امیر گفتند فقط راهِ حلی برای نادرستیها جنسیتی نیست یا آنکه با من موافقید که خودش یک نادرستی افزوده است؟
7- نهایتِ فداکاری و از خودگذشتگیای که برای بهترین صمیمیترین دوستتان بکنید چیست؟
8- نظرتان پیرامونِ هدونیسم چیست؟ آیا مثلِ من آنرا یک ابتذالِ فلسفی میبینید؟
9- معمولا چه نوع غذاهایی میخورید؟ آدمِ پرخوری هستید؟
10- بهترین کشور برای زندگی از نظر شما کدام است؟
11- بهترین شهر ایران برای زندگی از نظر کدام است؟
12- اهلِ مطالعهی تاریخ هستید؟ چقدر دانشِ تاریخی را برای درکِ روابطِ پیچیدهی جوامعِ امروزی مهم میدانید؟
13- آیا حاضرید برای نجاتِ خویش التماس کنید و به دست و پای کسی بیوفتید؟
14- چه زمانی نبودنتان را به بودنتان ترجیح میدهید؟
15-نظراتتان به کدام کاربران دفترچه نزدیکتر است؟اگر خواستید تفاهمها را هم بگویید. (سه تن را میتوانید انتخاب کنید)
16- چه شغلی بیش از همه دوست دارید؟
17- آیا به دوستتان که به بحرانِ جدی فلسفی رسیده و راهِ خودکشی را برگزیده، کمک میکنید که بهترین و بیدردترین راه را برای خودکشی پیدا کرده و آنرا عملی بکند؟
18- زندگی ایدهآل برایتان چه زندگیایست؟
19- آیا اهلِ خودفریبی هستید؟
20- آیا سرزمین ِ ایران را دوست میدارید؟
1- چرا در دفترچه فعالیت میکنید؟
2- خانهاتان منظم است یا درهمریخته؟
3-رابطهتان با پدرتان بهتر بوده یا مادر؟
4- حداکثر هزینهای که برای ارتباط با یک زنِ همهچیز کامل حاضرید بپردازید (مادی و معنوی) چقدر است؟
5- سوسیالدموکراسی از نظر شما بهترین است، ولی آیا این خودش نوعی ایدئولوژی سیاسی-اجتماعیِ شبهعادلانهی گداپرورِ ضددموکراسی نیست؟
6- نظرتان به طور کلی نسبت به بازی چطور است؟ آیا آنطور که جنابِ امیر گفتند فقط راهِ حلی برای نادرستیها جنسیتی نیست یا آنکه با من موافقید که خودش یک نادرستی افزوده است؟
7- نهایتِ فداکاری و از خودگذشتگیای که برای بهترین صمیمیترین دوستتان بکنید چیست؟
8- نظرتان پیرامونِ هدونیسم چیست؟ آیا مثلِ من آنرا یک ابتذالِ فلسفی میبینید؟
9- معمولا چه نوع غذاهایی میخورید؟ آدمِ پرخوری هستید؟
10- بهترین کشور برای زندگی از نظر شما کدام است؟
11- بهترین شهر ایران برای زندگی از نظر کدام است؟
12- اهلِ مطالعهی تاریخ هستید؟ چقدر دانشِ تاریخی را برای درکِ روابطِ پیچیدهی جوامعِ امروزی مهم میدانید؟
13- آیا حاضرید برای نجاتِ خویش التماس کنید و به دست و پای کسی بیوفتید؟
14- چه زمانی نبودنتان را به بودنتان ترجیح میدهید؟
15-نظراتتان به کدام کاربران دفترچه نزدیکتر است؟اگر خواستید تفاهمها را هم بگویید. (سه تن را میتوانید انتخاب کنید)
16- چه شغلی بیش از همه دوست دارید؟
17- آیا به دوستتان که به بحرانِ جدی فلسفی رسیده و راهِ خودکشی را برگزیده، کمک میکنید که بهترین و بیدردترین راه را برای خودکشی پیدا کرده و آنرا عملی بکند؟
18- زندگی ایدهآل برایتان چه زندگیایست؟
19- آیا اهلِ خودفریبی هستید؟
20- آیا سرزمین ِ ایران را دوست میدارید؟
کسشر هم تعاونی؟!