05-30-2014, 10:07 AM
Ouroboros نوشته: من حقیقتا امیدوارم که شما در حال ترول و مسخرهبازی هستید و به راستی چنان دبنگ نیستید که دل به کسانی از قماش «روحانی» بسته باشید.
ترجیح او به امثال احمدینژاد، باور وعدههایی که داده و حتی امید به موفقیت او یک حرف است، حمایت ایدئولوژیک از آدمی که حتی خود را اصلاحطلب هم تلقی نمیکند یک حرف دیگر. قانع به ظرفیتهای محدود موجود بودن هم یک امر به کلی متفاوت است از راضی به آنها شدن، شما گویا سطح مطالباتتان جدیجدی اینست که برگردیم به دوران رفسنجانی!
روحانی یک اصلاح طلب است، شاید از خاتمی هم رادیکال تر! ولی اینکه او این را اظهار نمی کند از زیرکی اوست.
من هم یک برانداز سبز هستم، کمتر کسی است که اینرا نداند. و البته باور دارم که هر گونه دگرگونی بایستی با کمترین هزینه ی ممکن رخ دهد.
قانع نیستیم، فقط امیدوارم، حال امیدوارم نباشیم چه کنیم؟!
سرگرم تلاش برای رسیدن به آزادی هستیم، ولی مانند برخی از افراد توهم رسیدن به آزادی یک شبه را هم نداریم.
باید گام به گام به پیش رفت ، وگرنه همچون انقلابی ها که ره صد ساله را یک شبه رفتند و همانطور هم یک شبه به زیر کشیده شدند ما هم به سرنوشت مشابهی دچار خاهیم شد
امیدوارم شما هم درک کنید که حمایت از روحانی در این مقطع فقط و فقط از روی درماندگی و ناچاری بود
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"