05-18-2014, 08:01 PM
اینکه از برگه ی "نه به خدمت نامقدس اجباری" استقبال چندان پرشوری نشد برمی گردد به عدم حمایت بانوان ایرانی و هتا بسیاری از مردان حسودی که خود این دوره را به پایان رسانده اند و مایل نیستند که دیگران بدون دشواری کارت پایان خدمتشان را دریافت کنند یا اینکه به کل سربازی اجباری زداییده شود و چندین و چندین فرنود دیگر...
و اما پیرامون برگه ی "آزادی های یواشکی زنان" ، گویا برخی غافلگیر شده اند از چنین استقبال پرشور از این حرکت بانوان.
شگفتی ندارد، کافیست بنگرید چه برگه هایی از این حرکت پشتیبانی کرده اند
1- شاهین نجفی
2- مسیح علی نژاد
3- روایت داریم
+ ده ها برگه ی دیگر ...
و باز بنگرید به شمار هوادارن هر یک از این برگه ها
شاهین نجفی = یک میلیون!
مسیح علی نژاد = 250 هزار
روایت داریم = 250 هزار
و ...
افزون بر این پشتیبانی شبکه های ماهواره ای را هم نادیده نگیرید که سهم بسزایی را ایفا کردند و می کنند. از جمله شبکه های صدای آمریکا، بی بی سی ، منو تو و ...
خب روی هر برگه ای چنین مانور تبلیغاتی داده شود همین اندازه هوادار جذب می کند.
یک بار به خاطر دارم رضا عطاران در برگه ی شخصی خود در فیس بوک برگه ی دوستش رامبد جوان را که تازه ساخته شده بود را معرفی کرد. یعنی در طی دو روز 200 هزار تن آن را پسندیدند!
روی هم رفته من نیز بر این باور هستم که بزرگ ترین حرکت ها جرقه اش از همین حرکت های ناچیز و کوچک خورده است
و اما پیرامون برگه ی "آزادی های یواشکی زنان" ، گویا برخی غافلگیر شده اند از چنین استقبال پرشور از این حرکت بانوان.
شگفتی ندارد، کافیست بنگرید چه برگه هایی از این حرکت پشتیبانی کرده اند
1- شاهین نجفی
2- مسیح علی نژاد
3- روایت داریم
+ ده ها برگه ی دیگر ...
و باز بنگرید به شمار هوادارن هر یک از این برگه ها
شاهین نجفی = یک میلیون!
مسیح علی نژاد = 250 هزار
روایت داریم = 250 هزار
و ...
افزون بر این پشتیبانی شبکه های ماهواره ای را هم نادیده نگیرید که سهم بسزایی را ایفا کردند و می کنند. از جمله شبکه های صدای آمریکا، بی بی سی ، منو تو و ...
خب روی هر برگه ای چنین مانور تبلیغاتی داده شود همین اندازه هوادار جذب می کند.
یک بار به خاطر دارم رضا عطاران در برگه ی شخصی خود در فیس بوک برگه ی دوستش رامبد جوان را که تازه ساخته شده بود را معرفی کرد. یعنی در طی دو روز 200 هزار تن آن را پسندیدند!
روی هم رفته من نیز بر این باور هستم که بزرگ ترین حرکت ها جرقه اش از همین حرکت های ناچیز و کوچک خورده است
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"