05-17-2014, 06:57 PM
من میگویم بجای بحث حجاب و زنان، کامل روی بخش آزادی یواشکی !! اندکی دقت کنیم بهتر است، «یه نفر» دربارهیِ گسترش این به عرقخوری و... گفت، بنظر من جالب هست و میشه امتحانش کرد.
من چند وقت پیش یک مطلب از هیچنز آوردم (پست شمارهیِ پنج) دربارهیِ سفرش به ایران، او به همین رفتاز ایرانیان پرداخته بود و اون رو بجای آزادی یواشکی (!!) گذاشته بود “As if” society . اینکه وانمود کنی آزادیهایی روداری که در واقع نداری (بجای مبارزه برای بدست آوردنش). بگمانم توصیف او درستتر بود !!
من چند وقت پیش یک مطلب از هیچنز آوردم (پست شمارهیِ پنج) دربارهیِ سفرش به ایران، او به همین رفتاز ایرانیان پرداخته بود و اون رو بجای آزادی یواشکی (!!) گذاشته بود “As if” society . اینکه وانمود کنی آزادیهایی روداری که در واقع نداری (بجای مبارزه برای بدست آوردنش). بگمانم توصیف او درستتر بود !!
Russell نوشته: The country is an “as if” society. People live as if they were free, as if they were in the West, as if they had the right to an opinion, or a private life. And they don’t do too badly at it
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound