05-16-2014, 08:50 PM
کافر_مقدس نوشته: داریوش یخ کنی الهی!
آقا این متن کامنتی است از همین برگه ی آزادی های یواشکی . جالب بود!
مخالفای این پیج دو دسته ان :
1- کسایی که جیره خورن و میشینن از فواید حجاب میگن و بندگی رو گوشزد میکنن! ... این جماعت تکلیفشون معلومه
2- کسایی که میگن: "فکر می کنید با این کارا به کجا میرسین" و "این که نشد آزادی" یا اینکه "آزادی رو فقط تو بی حجابی میبینین!؟" و یه سریشون هم داستان پادشاهی که گوزیدن رو ممنوع کرده بود گوشزد میکنن!
این جماعت همونایین که هیچ موقع هیچ غلطی نمی کنن و فقط میشنن غر میزنن ... این جماعت همونایین که تو امتحان میوفتن آخرشم می گن استاد منو انداخت!
غافل از اینکه تمام حرکت های رادیکال اول از یک درخواست مدنی کوچک شروع شده
راستاش من به فکر پروژهای برای آشنا کردنِ گوسفندهای مزرعهی پدربزرگم با حقوق اساسی و مدنیشان هستم؛ فکر میکنم خیلی برایم سودِ بهتری داشته باشد. پس با اجازه من بروم یک فیلم سوپر دانلود کنم و یک جق مشتی بزنم و بنشینم بابتِ همهی آن وقتهایی که میتوانستم برای کیرم و شکمام جشن بگیرم اما بجایش در راهِ خردگرایی و چه میدانم آزادی غرغره کردم و مثلا روشنگری کردم یا در تظاهرات و ... گاز و باتوم خوردم قهقهه بزنم. که همینجا و از همین لحظه هر گونه فعالیتی در راستای اهدافِ آرمانی پیشین خودم را با بدترین فحشها بر خود طلسم کرده و گوسفندها را با چراگاههاشان راحت بگذارم و بروم به قولِ مهربد به زندگی آشفتهی خودم سر و سامانی بدهم. یادم هست در یک کتابِ نثر انگلیسی تکهای بود با این مضمون:
با خرها میشود همآواز شد، با آنها میشود همسفر شد، میشود هتا همبستر شد، اما همدل هرگز.
ما را به خیر و شما را به سلامت
![E306 E306](https://daftarche.com/images/smilies/emoji/e306.png)
کسشر هم تعاونی؟!