05-08-2014, 06:32 PM
kourosh_bikhoda نوشته: یه نمونش اینه که شما اگر شرکت داشته باشید و بیمه و مالیات یک سال رو تسویه کنید، تا 10 یا نمیدونم 12 سال بعد هم بیمه و مالیات این حق رو دارند که بازرس بفرستند برای بررسی چندباره حساب ها. بارها اتفاق افتاده که شرکت ها برای تخلف مثلن 10 سال پیششون در پرداخت حق بیمه ها یا مالیات ها جریمه های سنگین شدند.
کوروش جان من زیاد با این بخش حرفت موافق نیستم چون خودم نه تنها یک مالیات سنگین رو پیچوندم بلکه سابقه مالیاتیم رو هم پاک کردم!
داستان این بود که ما یک مغازه ای داشتیم که 7-8 سالی بود تعطیل بود خالی افتاده بود. اداره مالیات اومده بود برای مغازه خالی مالیات بر درآمد بسته بود و چون ما هم به اونجا سر نمیزدیم این مالیات تثبیت شده بودند! یعنی حق اعتراض نداشتیم و باید پرداخت میکردیم. چه قدر ؟ 20 میلیون تومان. یم حق حساب 1 میلیونی دادیم هم مالیات رتته و هم سوابق مالیاتی رتته.
یا دایی یکی از دوستان من حسابرس دولتی بود. رسمن پول میگرفت آمارِ رو دستکاری میکرد و سابقه ها رو به کل پاک میکرد یا سابقه جعلی درست میکرد. مشکل خود سیستم نیست مشکل سیستم پیاده سازیش هست. یعنی شما اگر دسترسی به بایگانی ها داشته باشید خیلی راحت میتونید همه چیز رو از بین ببرید یا دستکاری کنید و هنوز که هنوزه این سیستم بایگانی طوری نشده که از هر نسخه در چند دیتابیس مختلف یک کپی باشه برای همین حذف یا دستکاری اسناد خیلی کار ساده و راحتی هستش.
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری