05-06-2014, 08:24 PM
kourosh_bikhoda نوشته: پست چراغ که ایستادم یک بابایی با اعصاب داغون اومد بغل با پراید گفت یه خورده گاز میدادی الان رد کرده بودیم. من بهش گفتم گاز میدادم میرفتم اون دنیا؟ تو میخوای بمیری به من ارتباطی نداره برو بمیر. گفت حیف که زن کنارت نشسته. منم عصبانی شدم گفتم مثلن چه غلطی میکردی؟ گفت برو دنبال شر نگرد. گفتم فکر کن دنبال شر میگردم، داری تو بساطت؟ چپ چپ نگاه کرد گفت واقعن خیلی حیف که زن کنارته بچه پررو. من گفتم الان بیا اون گوشه چهارراه زنم تو ماشین میشینه پیاده میشم ببینم چکاره ای. رفتم ولی اون نیومد.کوروش جان دوستانه بهت میگم هیچوقت دیگه اینکار را نکن حتا اگر دشنامی هم داده بشه! همین دیشب چنین بحثی را پشت چراغ قرمز دیدم که ای کاش نمیدیدم و البته چندین مورد دیگر هم خودم قبلنا دیده بودم!
همچین مواقع باید دایورتش کنی به چپی
kourosh_bikhoda نوشته: البته من از رفتار رانندگان مرد در برابر زن ها دفاع نمیکنم ولی خانم هایی که هنوز مهارت کافی پیدا نکردند که پارک دوبل کنند یا از بین دو ماشین در کوچه تنگ عبور کنند واقعن نباید پشت فرمون بنشینند. رانندگی یک مهارته که فقدانش به خطر انداختن جان و مال دیگران رو موجب میشه.شما هم چه انتظاراتی سنگینی از این خانمها داری !! پارک دوبل!!!!!!!!! گذر از بین دو ماشین در کوچه تنگ!!!!!!! نه نمیخواد فقط تو لاین سرعت آرام نرانند کافیه