01-04-2012, 07:32 PM
Havadar_e_Democracy نوشته: تیر دیگری از کمان به سوی سانسورچیان www.daftarche.com]" class="mycode_img" />برای خیلی از ما آزادی بیان و عقیده و اطلاعات یک اصل غیرقابل انکار است. اما حتمن میدانید برای کودتاچیان و عموفیلترچی اینگونه نیست. آنها مثل جادوگران پیر که از آب زلال میترسند از آزادی اطلاعات و روزنامههای آزاد هراس دارند. حکایت جن و بسمالله، داستان زندگی آقایان است و آزادی. که اگر این یکی باشد آنها نیستند و اگر میخواهند خود حکومت کنند باید با قطرهچکان و رسالت و کیهان چیزهایی که مردم میتوانند بدانند را به آنها بگويند. با استفاده از روش زیر برای همیشه از زیر بار سانسور و فیلتر و فیل.تر و فیلترشکن و اولتراسرف و فری گیت و ... بیرون خواهید آمد. اول: به سایت AOL مراجعه کرده و یک حساب ایمیل برای خود باز کنید. دوم: نرمافزار AOL 9.5 را دانلود کنید. سوم: با کمک حساب ایمیل خود در نرمافزار AOL وارد شوید و از آنجا اینترنت گردی بدون سانسور را آغاز کنید. چهارم: پس از طی مراحل فوق در حالیکه کف دست راستتان به سوی آسمان است میتوانید انگشت وسط دست را بالا بیاورید و به عموفیلترچی سلام کنید. + توضيحات بيشتر در بخش نظرات بالاترين+ در صورت فيلتر بودن سايت AOL براي دانلود نرمافزار، میتوانيد فايل اينستاليشن را از اينجا دانلود کنيد.منبعدوست عزیز شما خودتون امتحان کردید و جواب گرفتید؟چون من حساب ایمیل آ او ال باز کردم و این نرم افزار رو هم دانلود کردم ولی وقتی یوزر و پسورد حساب ایمیل خودم رو در این برنامه وارد میکنم پیغام اینولید پسورد میده! خلاصه کار نمیکنه.
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد