01-02-2012, 09:41 PM
این وی پی ان ها اشک آدم رو در میارن چاره ای نیست؟[color="silver"]
---------- ارسال جدید اضافه شده در 12:10 am ---------- ارسال قبلی در 12:08 am ----------
[/color]
موقع نصب ارور میده. ارورش به این مضمونه که انگار میخواد یک سخت افزار رو روی ویندوز نصب کنه. برای من که هر کار کردم نصب نشد.[COLOR="Silver"]
---------- ارسال جدید اضافه شده در 12:11 AM ---------- ارسال قبلی در 12:10 AM ----------
[/COLOR]
موقع نصب ارور میده. ارورش به این مضمونه که انگار میخواد یک سخت افزار رو روی ویندوز نصب کنه. برای من که هر کار کردم نصب نشد.
اولترا سورف و یور فریدام هم که مرخص شدن رفت!
---------- ارسال جدید اضافه شده در 12:10 am ---------- ارسال قبلی در 12:08 am ----------
[/color]
havadar_e_democracy نوشته: این یکی رو دیگه خودم امتحان کردم و بعد از چند ثانیه وصل میشه!!!
موقع نصب ارور میده. ارورش به این مضمونه که انگار میخواد یک سخت افزار رو روی ویندوز نصب کنه. برای من که هر کار کردم نصب نشد.[COLOR="Silver"]
---------- ارسال جدید اضافه شده در 12:11 AM ---------- ارسال قبلی در 12:10 AM ----------
[/COLOR]
Havadar_e_Democracy نوشته: این یکی رو دیگه خودم امتحان کردم و بعد از چند ثانیه وصل میشه!!!
موقع نصب ارور میده. ارورش به این مضمونه که انگار میخواد یک سخت افزار رو روی ویندوز نصب کنه. برای من که هر کار کردم نصب نشد.
اولترا سورف و یور فریدام هم که مرخص شدن رفت!
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد