04-01-2014, 04:02 PM
Nevermore نوشته: خُب آرش،نوبت منه دیگه،با ترکیبی از پرسش های پیشین:1-http://en.wikipedia.org/wiki/Heroes_of_Might_and_Magic_IV
1-خاطره انگیز ترین بازی ای که کردی کدام است؟
2-از میان بازی های استراتژیک کدام را از همه بیش تر دوست می داری؟
3- 5 بازی برتر همه ی دوران ها؟
4-ساکر هم بازی می کنی؟تا به حال شرطی هم فوتبال بازی کرده ای؟
5- رابطه ات با قمار چه طور است؟
6-بهترین کاراکتر بازی های کامپیوتری؟
7-تو با وجود پریود مغزی چطوری این همه اینجا و آنجا آن هستی؟خسته نمیشوی پسر؟
8-مشروب خور هستی یا نه؟
2-یکی سبک تکنولوژیک شبیه ردآلرت،تابریم وارز،جنرال و... یکی هم تاریخی/تاریخی-جادویی مثل ایج او امپایرز،قلعه، ایج او میسولوژی... ولی پاسخ شماره یک پاسخ این هم هست.
3-GTA-The Legend of Zelda-mortal kombat-Resident Evil-warcraft اینها بازی هایی هستند که خودم اونها رو بازی کردم و هیچکدوم رو صرفا به دلیل محبوب بودن توی لیستم نزاشتم.
4-خب من هیچ وقت طرفدار ساکر نبودم و فیفا بازی میکردم:))البته الان بیش از دو ساله که تقریبا هیچ بازی ورزشی بازی نکردم،تقریبا همزمان با خشک شدن علاقم به فوتبال و سایر
ورزش ها، علاقم به بازی های ورزشی هم کم شد. اره البته متوسط رو به بالا بودم و به یاد ماندنی ترین نتیجم هم بردن 5-0 بارسا با رئال بود که حریفم هم نسبتا قدر بود:)))
5-جز علایقم نیست.
6- خب چون وارکرافت در زمینه داستان سازی تقریبا از همه بازی هایی که میشناسم یه سر و گردن بالاتره و کاراکترهاش عمق زیادی دارند چندتایی از وارکرافت توی لیستم هستند، اولیش آرتاس هست قطعا.
7-این یک وضعیت پایدار نیست،یعنی گاهی خیلی روی فرم! هستم و گاهی بی حس و حالم،به همین خاطر فعالیتم رو میشه به زمان هایی که حال دارم ربط داد،البته خسته میشم ولی خستگی روانی دوره ای هست و ربطی به فعالیتم نداره.
8-نه.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-