03-29-2014, 11:01 PM
sonixax نوشته: بخوای نخوای نوبت منه :دی1-من شکمو هستم ولی خب بازی رو به غذا ترجیح میدم مگر گرسنگی شدید باشه:))
1 - Ps4 یا قرمه سبزی مامان جون ؟
2 - به جز آمریکای جهان خوار کجای دنیا را برای زندگی میپسندید ؟
3 - اگر یک روزی همه کاره باشید و قدرت محض داشته باشید اولین کاری که میکنید چیست ؟
4 - اگر سال 1357 سن قانونی داشتید فکر میکنید در دسته آنهایی قرار میگرفتید که به جمهوری اسلامی آری گفتند یا خیر ؟
5 - جنگ بشه میری بجنگی ؟
6 - تا حالا کتک کاری کردی ؟ خوردی یا زدی ؟
7 - اگر توی لاتاری 50 میلیون برنده شی باهاش چی کار میکنی ؟
8 - نظرت رو در مورد این کاربران بگو : شیرین که از غیبت صغرا برگشته ، میلاد ، کسرا ، مهربد ، آنارشی ، راسل ، امیر ، مزدک بامداد ، آلیس ، ایران بانو ، داریوش ، شوالیه!!! ، مستر مقدس.
9 - فرض کن تا خرخره خوردی مست و پاتیل! قبل از بیهوشی فکر میکنی چه رفتاری از خودت بروز بدی ؟
10 - دیگه چه خبر!؟ خانواده خوبند ؟
2-برای زندگی سوئد،برای زندگی و کار و...!استرلیا،انگلیس.
3-در کجا،ایران یا جهان؟در هر حال دولت مینی مالیستی موردنظرم رو بوجود میارم تا جامعه رو برای آنارشیسم کامل آماده بکنه.
4-طبیعتا خیر.
5-اهل جنگ نیستم،حتی برای اهدافی که درست میدونمشون.ولی شاید جوگیر! شدم،من به شدت مودی هستم.
6-زیاد اهل کتک نیستم،چند بار زدم،چند بار خوردم.
7-به جز فراهم کردن یک زندگی نسبتا مرفه بقیشو صرف ایجاد یک موسسه پژوهشی میکنم،البته با مدیریت خودم:))
9-شیرین: گویا به سرش بادخورده یکم ریلکس تر شده و البته کندذهن تر:)) خودت: لج باز لج باز لج باز:)))) کسرا: تا وقتی پای یهودی ها و نازی رو به میون نمیکشه مشکلی باهاش ندارم:)) آنارشی: زیرآبی میره زیاد:))راسل: دشمن خوبیه مهربد: گویا از من هم مودی تره امیر: پرگماتیست،شبیه سیاست مداراست تقریبا از هر لحاظ مزدک: بیش از اونی پیر شده که باورهاش رو عوض کنه:)) آلیس: بزرگ بشه بهتر میشه،هنوز اخلاق کودکانه داره ایران بانو: ازش خوشم میاد:)))) داریوش: فکر کنم دو سوم روحم! توی بدنشه خودم: بی خیال بی خاصیت:)) کافر: زیادی احساساتیه.
9-از اونجایی که حالا به چنین مرحله ای نرسیدم هیچ حدسی هم ندارم،نه به دلیل نداشتن قوه تخیل بلکه به خاطر قدرت بیش از حد تخیلم و احتمالات زیاد!
10-خانواده خوبند ولی از دید من خیلی خوب نیستند:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-