10-08-2011, 10:32 PM
حسین نوشته: خب پس بالاخره شما هم باور دارید که برخلاف اندیشه بیخدایی اندیشه خداباوری که البته شامل قیامت هم میشود تضمین اخلاقی دارد ؟اتفاقا من سعي ميكنم پستها رو با دقت بخونم و آينده ي ادامه ي بحث رو هم پيش بيني كنم. من چندان اعتقادي به اخلاق فردي ندارم. مجموعه ي اخلاق هاي فردي اخلاق اجتماعي رو ميسازه. شما نميتونين بگين اين مسلمان با اخلاقه پس اسلام براي با اخلاق بودن خوبه. وقتي ميتونين چنين ادعايي رو بكنين كه نشون بدين فلان جامعه ي مسلمان اونهم فقط به دليل اسلام با اخلاق شده.
اگر بله همین بله را بفرمایید تا بعد بر سر مباحث دیگر برویم . ضمنا لطفا پستها را با دقت بیشتری مطالعه کنید تا وقت هیچکدام هدر نرود مثلا من تاکنون اصلا از "جوامع بیخدا " استفاده نکردم که شما زحمت بیان وجود یا عدم وجود آن را میکشید .
"انديشه ي خداباوري كه شامل قيامت هم بشود" كدوم انديشه ي خداباوري است؟ مسيحيت هم شاملش ميشه يا فقط اسلام شاملشه؟
ببينيد حسين جان، شما تا وقتي واضح صحبت نكنين نبايد از طرفتون انتظار زيادي داشته باشين. مشخصه كه اينجا منظور شما از چنين انديشه ي خداباوري فقط اسلام هست. پس بياين راحت بگين اسلام.
خير اسلام چنين تضميني نداره و مدركش هم جوامع اسلامي هستند. لطفا نياين بگين آقاي ايكس كه تو كشور ايگرگ زندگي ميكنند مسلمان خيلي با اخلاقي هستند پس اسلام تضمين اخلاقي داره.
چيزي كه تاييد ميشه اينه: ترس محرك قويتري از تشويق هست. اسلام هم دين رحمته نه ترس!!