نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خلاصه ای از گفتگوهای انجام شده در موضوع بیخدایی و ارزش های اخلاق...

صحبتهای زیادی کردید که فعلا از آن میگذرم چون سعی دارم کمتر دچار حاشیه شوم .اما با نکته کلیدی از پست شما شروع میکنم و پس از رفع هر ابهام به پله های بعدی میروم .حالا به این ترتیب ادامه میدهم
russell نوشته: نخست اینکه شما مدعی بودید دین تنها الزام اخلاقیست.(دین باعث افزایش اخلاقمداری میشود).
بله من چنین ادعای داشتم و دارم

russell نوشته: خوب این ادعای شما نشان داده شد(بخشیش توسط خودتان)که درست نیست.

از این عبارت فعلا میگذرم

russell نوشته: حال ادعای اصلاح شده و جدید شما این میشود:
باور به وجود موجوات ماورالبیعه ترسناک مجازات کننده(که خدای ترسناک و نه مهربان هم میتواند جزو آنها باشد) باعث افزایش رفتار صادقانه میشود.(در مطالعه آخر نشان داده میشود که افراد باورمند به خدای مهربان بخشاینده بیشتر از همه تقلب میکنند).
خوب من این موضع جدید شما را نفی نمیکنم،

اصلاح ؟ آیا من همان مواقعی که به دین بعنوان تنها الزام آور در اندیشه خداباوری میپرداختم در پست 175صریحا نگفتم که
نقل قول:آنچه که الزام اخلاقی ایجاد میکند علاوه بر خداباوری و وجود نظام اخلاقی وجود قیامت است ! قیامتی که حاکم آن آگاه به نهان و آشکار بوده عادل و قوی هست!"
اگر اینگونه است پس چه چیز را من اصلاح کردم ؟! مگر قیامت چیزی جز همان ترس و پاداش است ؟
پس ابتدا شما لطف نموده و به این سئوال اول انتهای پست دوم من که دوباره تکرار میکنم پاسخ صریح بدهید تا بعد به موارد دیگر برسیم
1-کدام اندیشه بیخدایی یا خداباوری همراه با تضمین رفتار اخلاقی است ؟!

توجه داشته باشید که من نه از ابتدا مطرح کردم که چگونه میتوان رفتار اخلاقی را افزایش داد و نه فعلا میخواهم به آن بپردازم .سئوال من که در واقع همان سئوال بهمنیار بود از ابتدا و به صراحت از پست 25 تاپیک بیخدایی و ارزشهای اخلاقی مکررا تکرار گردید .
به امید گرفتن پاسخی صریح .
از اینکه صریح و کوتاه نوشتم عذرخواهی میکنم هم میخواهم حاشیه نروم و هم اولترا سورف یک چیزیش شده و اذیت میکند
پاسخ

پیام‌های این موضوع
خلاصه ای از گفتگوهای انجام شده در موضوع بیخدایی و ارزش های اخلاقی همراه با ارائه چند مطالعه - توسط حسین - 10-07-2011, 12:29 PM
خلاصه ای از گفتگوهای انجام شده در موضوع بیخدایی و ارزش های اخلاقی همراه با ارائه چند مطالعه - توسط حسین - 10-07-2011, 12:43 PM
خلاصه ای از گفتگوهای انجام شده در موضوع بیخدایی و ارزش های اخلاقی همراه با ارائه چند مطالعه - توسط Russell - 10-08-2011, 06:12 PM
خلاصه ای از گفتگوهای انجام شده در موضوع بیخدایی و ارزش های اخلاقی همراه با ارائه چند مطالعه - توسط حسین - 10-08-2011, 08:28 PM
خلاصه ای از گفتگوهای انجام شده در موضوع بیخدایی و ارزش های اخلاقی همراه با ارائه چند مطالعه - توسط سامان - 10-08-2011, 08:32 PM
خلاصه ای از گفتگوهای انجام شده در موضوع بیخدایی و ارزش های اخلاقی همراه با ارائه چند مطالعه - توسط حسین - 10-08-2011, 09:02 PM
خلاصه ای از گفتگوهای انجام شده در موضوع بیخدایی و ارزش های اخلاقی همراه با ارائه چند مطالعه - توسط سامان - 10-08-2011, 09:50 PM
خلاصه ای از گفتگوهای انجام شده در موضوع بیخدایی و ارزش های اخلاقی همراه با ارائه چند مطالعه - توسط حسین - 10-08-2011, 10:15 PM
خلاصه ای از گفتگوهای انجام شده در موضوع بیخدایی و ارزش های اخلاقی همراه با ارائه چند مطالعه - توسط سامان - 10-08-2011, 10:32 PM
خلاصه ای از گفتگوهای انجام شده در موضوع بیخدایی و ارزش های اخلاقی همراه با ارائه چند مطالعه - توسط حسین - 10-08-2011, 10:45 PM
خلاصه ای از گفتگوهای انجام شده در موضوع بیخدایی و ارزش های اخلاقی همراه با ارائه چند مطالعه - توسط سامان - 10-09-2011, 05:22 AM
خلاصه ای از گفتگوهای انجام شده در موضوع بیخدایی و ارزش های اخلاقی همراه با ارائه چند مطالعه - توسط Russell - 10-09-2011, 11:28 AM
خلاصه ای از گفتگوهای انجام شده در موضوع بیخدایی و ارزش های اخلاقی همراه با ارائه چند مطالعه - توسط سامان - 10-09-2011, 02:21 PM
خلاصه ای از گفتگوهای انجام شده در موضوع بیخدایی و ارزش های اخلاقی همراه با ارائه چند مطالعه - توسط حسین - 10-10-2011, 09:02 PM
خلاصه ای از گفتگوهای انجام شده در موضوع بیخدایی و ارزش های اخلاقی همراه با ارائه چند مطالعه - توسط Russell - 10-11-2011, 08:32 AM
خلاصه ای از گفتگوهای انجام شده در موضوع بیخدایی و ارزش های اخلاقی همراه با ارائه چند مطالعه - توسط حسین - 10-11-2011, 08:47 PM
خلاصه ای از گفتگوهای انجام شده در موضوع بیخدایی و ارزش های اخلاقی همراه با ارائه چند مطالعه - توسط Russell - 10-12-2011, 11:00 AM
خلاصه ای از گفتگوهای انجام شده در موضوع بیخدایی و ارزش های اخلاقی همراه با ارائه چند مطالعه - توسط بهمنیار - 11-16-2011, 04:03 PM
خلاصه ای از گفتگوهای انجام شده در موضوع بیخدایی و ارزش های اخلاقی همراه با ارائه چند مطالعه - توسط Russell - 11-16-2011, 06:28 PM
خلاصه ای از گفتگوهای انجام شده در موضوع بیخدایی و ارزش های اخلاقی همراه با ارائه چند مطالعه - توسط Mehrbod - 11-21-2011, 12:38 PM
خلاصه ای از گفتگوهای انجام شده در موضوع بیخدایی و ارزش های اخلاقی همراه با ارائه چند مطالعه - توسط Russell - 11-21-2011, 01:42 PM
خلاصه ای از گفتگوهای انجام شده در موضوع بیخدایی و ارزش های اخلاقی همراه با ارائه چند مطالعه - توسط Mehrbod - 11-23-2011, 10:20 AM
خلاصه ای از گفتگوهای انجام شده در موضوع بیخدایی و ارزش های اخلاقی همراه با ارائه چند مطالعه - توسط Russell - 11-24-2011, 01:00 PM