02-21-2014, 04:00 PM
Theodor Herzl نوشته: داریوش گرامی آیا میتوانید مثلا خامنهای را شکنجه بکنید و بکشید؟ مثلا در ایران آینده آیا میتوانید برای میهن کسی را بکشید؟درود به شما.
نمیتوانم کسی را شکنجه بکنم، اما بیشک کسانی هستند که لایق کشتناند.
وطن بدونِ انسانهای دروناش تکه زمینیست مثل همهی زمینهای دیگر، هرکاری که من بکنم بیشک برای انسانهای درونِ آن جغرافیاست نه وطن و این چیزها. در موردِ پرسش شما، من برای دفاع از جانب درستی، لازم باشد اسلحه هم به دوش خواهم گرفت (اینکه میتوانم یا نه یا شهامتاش را دارم یا نه، در اینجا مهم نیست، مهم این است که اینکار را درست میدانم). مثلا اگر در زمانِ جنگِ ایران و عراق میتوانستم حتما میرفتم که بجنگم.
kourosh_bikhoda نوشته: منم همیتو گفتم دیگه. خب این که به ضرر شماست. شما با گفتن اینکه جرم شما به واسطه جبر واقع بر شما اتفاق افتاده، سعی داشتید حکم رهایی و برائت بگیرید. در صورتی که خودتون اینجا اذعان میکنید که قاضی و سیستم قضا هم خودش ناشی از جبر بیرونی هست و نمیتونید تبرئه بشید.کوروش جان، اینجا که قرار نبود راهی برای تبرئهی من یافته شود، قرار بود آن جبرِ برقرار منشا و نمودهایش نمایانده شود. جبری که از سوی جامعه و حاکمیت بر من روا داشته میشود، الزاما نمیتواند با جبری که مرا مجبور به رابطهی «نامشروع» کرد، «مشروع» و «اخلاقی» شود!
کسشر هم تعاونی؟!