02-15-2014, 12:53 PM
یه نفر نوشته: مغلطه میکنی جانم! مثل کودک خردسال چموش :-)))
از جواب دادن طفره میری و سوال را بی جواب میگذاری!
سوالم رو واضح تر و برای آخرین بار میپرسم.
تو در بین یک گروه (قبیله) متجاوز جنسی اسیر شده ای. تمام فشنگ های تفنگ کذایی ات به جز یک فشنگ تمام شده. گروهی که تو رو اسیر کرده اند، برای آزادیت یک شرط گذاشته اند. اینکه برای 5دقیقه به تو تجاوز کنند و بعد از آن تو را با یک هواپیما شخصی به محل زندگی ات خواهند برد. اگر محترمانه قبول نکنی، قصد فرار داشته باشی، 5دقیقه به 500 دقیقه افزایش خواهد یافت. تو 2 راه داری. 1- قبول کنی :-) (به قول خودت با 1بار دادن ..... ) 2- خودکشی کنی ( به قول خودت احمق نیستم)
کدام راه را انتخاب میکنی؟ مطمئن باش اونها تجاوزشان را خواهند کرد. پس صبر کردن، پیامک زدن، گول زدن، حفر خندق، تغییر چهره و ... بی اثر است..
جانم ؟
اشتباهات شما رو فقط گوشزد کردم!
قبیله متجاوز جنسی توی آمازون یا هر جای دیگه هواپیمای شخصیشون کجا بوده آخه ؟
یک چیزی بپرسید که عقل جور در بیاد :))
یه نفر نوشته: اگر اینطور است پس چرا همه سوار ماشین های خوب و گران قیمت نمیشوند؟! مثلا چرا تو یک بوگاتی viron سوار نمیشوی؟ چرا وقتی چنین ماشینی میبینی ناخودآگاه آرزوی داشتنش را میکنی؟
یک دور دیگه جواب من رو بخونید :
sonixax نوشته: شاید کلاس سوپر اسپورت مثل بوگاتی و پاگانی و کونیگ زگ رو بشه در دسته ماشینهایی قرار داد که افراد ثروتمند سوار میشند!
در مورد فراری و لامبورگینی و اینها هم من همین الانش هم میتونم بخرم! ولی چون گواهینامه آلمانم تازه هستش و سابقه بیمه ام در آلمان کم (یعنی وضعیت رانندگی من برای شرکتهای بیمه مبهم هستش و قدرت موتور توی سقف) هیچ شرکت بیمه ای حاضر نمیشه برام بیمه اش کنه در نتیجه بخرم هم نمیتونم سوار بشم.
بهتون دو تا لینک هم دادم تا قیمتها رو ببینید.
بعد من هرگز آرزوی داشتن بوگاتی ویرون رو نکردم! شاید شما این طوری باشید ولی من نیستم. من اگر بخوام 1 و نیم میلیون یورو هزینه بکنم یا قایق تفریحی میخرم (که اتفاقن گواهینامه اش رو هم دارم میگیرم) یا هواپیمای شخصی . نه یه ماشین که نمیتونی بیاریش بیرون اگر هم بیاری همه جا تابلو زندند بیشتر از 50 تا ممنوعه باهاش بری!!!
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری