02-13-2014, 12:34 PM
Russell نوشته: اول اینکه در تالار کناری گفتی توافق مراجع بر آنست که نشان دادن کد اخلاقی آلفاست. از طرف دیگر بحث کردیم و گفتی که آلفا جنونپیشه است، بین ایندو ناسازگار بنظرت نمیرسند؟نمایش کد اخلاقی باید با رفتار جنونپیشه همراه باشد، اگرنه اخلاقمداری بتا میشود. ببینید ما هر زمان چیزی را به تئوری اضافه میکنیم آن را «در کنار» باقی موارد بیان میکنیم، شما اگر جنونپیشگی محض باشید خطر «افراط در بازی» دائم در کمین شماست، جنونپیشگان هم بخشی از موفقیت خود را مدیون «بازی شمارگان» هستند، یعنی به هزاران زن پیشنهاد دوستی و سکس و ... میدهند زیرا ذرهای ترس، اضطراب و ... نمیدانند چیست. اگرنه ایشان هم دائم دچار افراط در نمایش اقتدار، جایگاه بالاتر، بدست نیامدنی بودن و ... میشوند. زن اگر احساس بکند ارتباط جنسی و عاطفی او با شما برای نگاه داشتنتان کافی نخواهد بود برای حفظ فردیت خود و جلوگیری از سفر به معبد در بهم زدن با شما پیشدستی میکند. پس نمایش اخلاقیات به نوعی نمایش سوی دیگری از شماست که او را به سرمایهگذاری ترغیب میکند و در کنار رفتار بیتفاوت، باعث افزایش بهرهوری بازی شما میشود.
اینرا هم فراموش نکنید که شما باید ترکیبی از آلفا و بتا باشید، همان قانون ۳ به ۱.
Russell نوشته: دوم نقد کلیتری بر خود بازیست، بازی باعث تغییر شخصیت و ارزشها نمیشود؟ یا چند شخصیتی شدن؟ بگمانم اگر بخواهیم بازی کن باشیم نیاز به بازی نقش بالایی هست که کار هر کسی نیست(البته بگمانم اندکی دراینباره پیشتر گفته بوذی).
اوه چرا میشود، نه فقط شخصیت، بلکه کل زندگی شما مستقیما تحت تاثیر قرار میگیرد و سرنوشتتان دگرگون میشود.. اینجا نامحرم زیاد است اگرنه من کلی درد دل دارم.
Russell نوشته: و سوم (!!) که البته بیشتر سوال است تا نقد اینکه، وارد بحث و جدل شدن بردن بحث یا یه قول خودت سخن صد تومان به بالا زدن بر در مقابل مردان دیگر در حضور زن (و نه با خود زن) آیا یا اینکه جایگاه ما را در دید دختر بالا میبرد یا تنها نشان میدهد که بتا هستید؟
من فکر میکنم این یک تیغ دو لبه باشد، چون آشکار است که تحقیر مردان دیگر برای بالا بردن جایگاه خودتان = بتا.
اما در عین حال چیرگی بر مردان دیگر بهتر از فرمانبردای از ایشان یا حرف خوردن از آنها و ... است.
اگر تماشا کرده باشید آلفاهای طبیعی رفتاری افتاده با مردان دیگر دارند، آنها را به چالش نمیکشند، و دورادور چالشهای بتایگان را تماشا میکنند. آنها این تصویر را ارائه میدهند که چنان از خود اطمینان دارند که ویژگیهای مثبت احتمالی شما کوچکترین اثری در برجستگی کارکتر آنها ندارد و اگر خیلی ملالآور بشوید یک پوزخندی بهتان میزنند. در واقع خیلی درست است که بگوییم اینها با مردان همچون زنان و با زنان همچون مردان رفتار میکنند. در عین حال ساقط کردن مردان دیگر از اعتبار هم موثر است چراکه کل بازی هدفش اینست که شما را در قیاس با دیگران اثبات بکند.
پس نظر من اینست که بطور منفعل واکنشی باشید، یعنی سر جدال، خصوصا مباحث ثقیل و نامربوط را با دیگر مردان نگشایید، اما اگر بتای نخالهای آمد و با پوزخند پرسید «شما نظرتون چیه استاد؟» سر و روی او را چنانکه شایسته است به قهوهای سوخته بنوازید.
زنده باد زندگی!