02-12-2014, 10:59 AM
iranbanoo نوشته: راستش مشکل من وارونه جلوه دادن حقیقت از جانب شماست در زمانی که رقابت میان زنان را انکار میکردید! و مردان را بیچارگانی به تصویر می کشیدید که برای رسیدن به زنی هر چند دست پایین یکدیگر را میدرند و هر چه ما داد میزدیم که این رقابت بین زنان شدید تر است شما آن را انکار میکردید.
من هرگز منکر رقابت میان زنان نشدهام و هیچ تضادی هم میان بدبختی ۹۰٪ مردان و رقابت شما با زنان دیگر بر سر بدست آوردن ۱۰٪ بالای جامعهی ایشان نمیبینم، شما با آمار مشکل دارید. بعد هم رقابت میان زنان و مردان متفاوت است، بهای شخصی این رقابت برای شما بسیار کمتر. تفاوت اصلی در «نوع» است و میزان حق «انتخاب» نه در شدت، اگرنه بله، رقابت میان زنان چه بسی شدیدتر باشد، چنانکه مردان برای بدست آوردن سکس از ۹۰٪ زنان با یکدیگر رقابت میکنند، که بهای آن برای زن دائم درحال سقوط بوده، و با کشف وسایل پیشگیری، راههای سقط جنین، واداشتن پدر بچه به ازدواج با زن توسط دولت و یا پرداخت نفقهی بچه دیگر مایهی مردن زن ِ حامله شده از مرد «بکن در رو» نمیشود و بند عینی بر سکسوالیتهی شما را برمیدارد. بدبختی و فلاکت کنونی مرد بتا همانا برآمده از کشف قرص ضدحاملگی بود که به زن این امکان را داد هرقدر که میخواهد سکس بیعواقب به مرد آلفا بدهد.
زنان اما از مردان سکس خشک و خالی نمیخواهند، حتی امگای سایت آنقدر میداند که سکس منهای تعهد را «بکن در رو» نامگذاری میکند و جایی زیر خرورارها دروغ زیبا که به خود گفته آگاه است که زن از سکسی که به نحوی مرد پابند نکند بیزار است و فعالانه آنرا رد میکند. مردی که شما را میکند و دیگر هیچوقت زنگ نمیزند برایتان از ابلیس بدتر است. آنچه زن میخواهد «تعهد» مرد است،آنهم تنها از ۱۰٪ بالای جامعهی مردان، یعنی برای کارمند بانک و آبدارچی مدرسه و حمال بازار رقابتی در کار نیست، برای بدست آوردن عضو هیئت مدیرهی بانک و رئیس آموزش پرورش و حجرهدار بازار رقابت وجود دارد. پس زن «تعهد»ی را میخواهد که بهای آن بالعکس سکس، در صد سال اخیر دائم روبه افزایش بوده و اکنون برای مردان باخت/باخت/باخت است و حتی سطح پائینترین بتاچهها مثل جذام از آن دوری میکنند زیرا میترسند سر از زندان مهریه و دادن خرج ماهیانه زنی که بیست سال پیش طلاق گرفته در بیاورند.
در نتیجه طبیعیست که رقابت بر سر عدهی کمتری برای مقاصد دشوارتری «شدیدتر» باشد از رقابت بر سر عدهی بیشتری برای مقاصد آسانتری، اما توقع نداشته باشید که ما به این دلیل «ذرهای» احساس همدردی با شما داشته باشیم. مثل این میماند که مردی بیاید پیش شما بگوید «آخر چرا این گلشیفتهی فراهانی به من کس نمیدهد، زنها همه مثل هم هستند، همه خراب...» شما احتمالا با آن دستان زورمند و مردانهی خود او را از ساختمان به پائین پرتاب میکنید! :e057:
iranbanoo نوشته: حالا با این توصیفات من هم مجاز هستم هرمی برای زنان بکشم و زنان را به آلفا و بتا و غیره دسته بندی کنم؟
viviyan نوشته: راستی زنان هم دسته بندیهای آلفا و بتا و ... را دارند؟
زنان هرم قدرتشان «نرم» و رقابتشان برای بدست آوردن بهترین مردان غیرمستقیم است: Log In - The New York Times
هر زمان که موهای خود را کوتاه میکنید و «دوستانتان» به شما میگویند «وای دختر، چقدر بهت میاد»، هر زمان که مردی آلفا پیدا میکنید و به شما میگویند «دختر این به چه دردی میخوره؟ خیلی بهتر از این گیرت میاد»، هر زمان که به شما میگویند «شوهر میخوای چیکار؟ برو سر کار، دست تو جیب خودت باشه» و ... نمودی از رقابت زنانه است.
زنده باد زندگی!