02-11-2014, 08:37 AM
Nevermore نوشته: برای من هم بسیار جالب است که چنین مردی چگونه می تواند برای زنان جذاب باشد؟
میخواستم در آینده در اینباره بنویسم، که شما در پرسش پیشدستی کردید: «طاووس نمایی».
آنچه میستری را برای زنان خواستنی میکند «بازی» اوست، نه ظاهر آندروژنش. اما به عنوان ماشین دختربازی، طبیعیست که از میستری بپرسیم ظاهر آندروژن چندشآور را برای چه اتخاذ کرده و عامدانه خود را در نظر زنان پائین کشیده؟ پاسخ این پرسش در گرو درک مخاطب بازی او نهفته است. میستری زیباترین زنان آمریکا را، در محیط قدرتشان به بازی میگرفت، یعنی سوپرمدلهای میلیون دلاری را در کازینوهای لاسوگاس. بر این مبنی، و در جایگاه یک مرد مطلقا معمولی، او نیازی مبرم به «دیده شدن» داشت. طاووس نمایی در بازی عبارتست از موقعیت ظاهری که زن را «وادار» به گهتست کردن مرد میکند، و به مرد این فرصت را میدهد که اعتماد بنفس، خودباوری و استقلال رای از جمع، و در پی تمام اینها «برتری» خود را به نمایش بگذارد. اگر تجربهای در رابطه با «متفاوتنمایی» ظاهری در ایران داشته باشید، میدانید که اشخاص متفاوت، در هر شکل و قالب و مقدار به شدت توسط باقی اعضای جامعه مورد تمسخر قرار میگیرند. بنابراین مردی که حاضر است با کلاهی پشمالو، ناخنهای رنگ شده، چندین گوشواره، ماتیک غلیظ و چشمان سرمه کشیده وارد خیابان بشود دارد این سیگنال را میفرستد که قادر و حاضر به تحمل و پذیرش حجمی باورنکردنی از «فشار همگروهها»ست(Peer pressure). او دائم تمسخر میشود، اما چنان جایگاه والایی در جامعه دارد که به نظر دیگران اهمیتی نمیدهد. سیگنالی که میستری میفرستد دقیقا مشابه همان دم طاووس است.
و اینکه شما را برای زنان مرئی میکند و دیده شدن، حتی به چشم تمسخر بهتر از دیده نشدن است، زیرا میتوان با یک جملهی ساده وجوه تمسخرآلود را رد کرد. برای مثال دختری که در بار میستری را میبیند، از ظواهر مضحک او خندهاش میگیرد و به قصد گهتست/تمسخر میپراند «قیافه رو، این کلاهو از کدوم سیرک دزدیدی؟»، به میستری این فرصت را میدهد که خودش را به او اثبات بکند.
- این کلاه؟ پوست خرسی که پارسال به رفیقم تو کاندا شکار کردیم. اگه بدونی چه ماجرایی بود..
در این گفت و شنود مرد ۱. دیده شده، ۲. گهتست شده، ۳. از عهدهی گهتست برآمده، ۴. ویژگی جالبی دربارهی خودش به زن رسانده، ۵. سر صحبت را باز کرده و اکنون میتواند گفتگو را به هر سمتی که دلش خواست، از دلبری تا غیر از آن بکشاند. در نتیجه جذابیت میستری برای زنان نه بدلیل آندروژن بودن او، که بدلیل بازی قرص و محکمش است. آندروژنی برای او صرفا کارکرد یک علامت نئون درخشان را دارد که تبلیغ میکند « من را مسخره بکنید ». تلهگذاری به بهترین شکل ممکن است. خود من با ریش انبوه طاووس نمایی میکردم. زن میدید که مردی با کروات وارد جمع شده اما ریشی دارد به اندازهی همان خمینی :
- سلام اسامه.
- اشتباه گرفتین، من داداششم!
- اهاه، بزن چیه اون ریش.
- هه، اگه دختر خوبی باشی بهت اجاز میدم سی ثانیه بهش دست بزنی.
- هههههه، چه ریش قشنگی(به مسخره)
- ممنون، به پای مال شما نمیرسه!
- وایی، چقدر صورتت زبره...
- بلیسش! وقتی خیس میشه نرمتره!
- شبیه این بسیجیهای کثیف شدی..
- بگو ببینم بیشتر از همه عاشق چی بسیجا هستی؟
- میتونم به ریشت دست بزنم؟
- میتونم به ممت دست بزنم؟
- کی ریشتو میزنی؟(ضعیفهی مربوطه)
- وقتی دوباره مجرد شدم و خواستم دخترای جدید مخ بزنم.
- دیگه خیلی بلند شده.
- اون یکی دخترم دیشب همینو میگفت.
- یه چیزی لای ریشت گیر کرده.. اییی
- برش دار، ولی فقط با زبونت حق داری این کارو بکنی. اینها هزار تومنم جایزه میگیری!
....
ایده اینست،
و با همه چیز میشود طاووسنمایی کردن و اثر آنرا نمیباید پای چیزهای دیگر نوشت. اشتباه مردان و زنان نیز همینست که زیبایی، موفقیت و پرطرفداری به دلایل دیگر را مینویسند پای آندروژنی:
viviyan نوشته: مرد توی پست نورمور به نگر من بسیار جذاب هست.
بله آن مرد ممکن است جذاب باشد(که نیست، هیچ زن ایرانی حاضر نیست کنار او در خیابان بیاستد و فقط از آن سوی دفترچه «جذاب» میشود)، اما «به رغم» آندروژنی و بدلیل ترکیب متناسب چهره، فک قدرتمند مردانه و ... چنانکه در تصویر دیگر نشان داده شد و زین پس نیز نشان داده خواهد شد، آندروژنی منهای تناسب کراهت مطلق است اما تناسب منهای آندروژنی «زیباتر» میشود.
زنده باد زندگی!