02-09-2014, 07:14 PM
Persepolis نوشته: دلایل شما برای کنار گذاشتن کمونیسم چه بود و این اتفاق چگونه افتاد ؟تا زمانی که بیرون گود هستید و فقط استدلالها و سخنان کمونیستها را میشنوید به راحتی تحت تاثیرشان قرار میگیرید! در مورد من این تحت تاثیر قرار گرفتن هم بیشتر بود چون در میانشان بزرگ شدم.
پس از آن میروید آثار کمونیستها را میخوانید و طبق معمول و سنت کمونیستی به شما کتاب سرمایه و یک برنامه کمونیستی مشترک و بسیار میانه رو (مانند کتاب یک دنیای بهتر) و منیفست کمونیست پیشنهاد میشود که اولین قدم مغزشویی هم همانجاست. اگر واکنش نشان ندهید تازه رفته رفته آن روی واقعی کمونیسم را به شما نشان میدهند که سرشار است از قتل و کشتار و جنایت و بگیر و ببند و خفقان و ...
از آن طرف وقتی شما در میان کمونیست جماعت باشید ناسازگاری خودشان با خودشان ، پایبند نبودن به آنچه ترویج میدهند (شخصن بیشتر از ده نفر کمونیست دو آتشه تر از جناب مزدک میشناسم که فروشگاه های زنجیره ای دارند و پول کارگر را درست و به موقع نمیدهند که البته پیشتر جناب مزدک این داستان رو طور دیگری ماست مالی فرمودند) و تظاهر و فریب را بیشتر و بیشتر میبینید تا جایی که حالتان از کمونیسم و کمونیست جماعت به هم میخورد و به فکر این میوفتید که بروید ایده های دیگر را هم یک نگاهی بیندازید! ایده هایی که مدام در گوش شما خوانده اند اخی هستند ، بهره کش هستند ، مال مردم خور هستند و ... و وقتی با ماهیت راستین و نه آن دیو پوشالین و دروغینی که کمونیستها برای شما به تصویر کشیده اند آشنا میشوید اگر به راستی به دنبال ایجاد یک دنیای بهتر!!! باشید آن را کنار میگذارید و اگر به دنبال خر کردن مردم و تسلط بر تمام ثروت جامعه باشید کمونیست باقی میمانید.
Persepolis نوشته: شما تا به حال به فکر بازگشت به ایران بودی ؟
خیر ، نه بهش فکر میکنم و نه دلم میخواد که برگردم. با اینکه از آلمان خوشم نمیاد ولی آن را به کشوری مانند ایران ترجیح میدهم.
Persepolis نوشته: بهترین هدیه ای که تا بحال گرفتی چی بود و از طرف چه کسی ؟
یک کامپیوتر با پردازنده i386 dx در سن 5 سالگی که مسیر زندگیم را عوض کرد. از طرف پدر و مادرم.
Persepolis نوشته: راستی روز ولنتاین هدیه چه می دهی؟
یک بار یه دونه از این لوبیاها که وقتی سبز میشه روی برگش نوشته I love u هدیه دادم و بس! که فکر کنم بزرگترین اشتباه زندگیم بود و البته از سر خامی و جوانی.
Persepolis نوشته: بهترین و لذت بخش ترین سرگرمی شما ؟انجام و یادگیری کارهایی فنی. یادمه زمانی که تازه به اینجا اومده بودم یکی از دوستان ایرانی میخواست یک سیستم امنیتی برای مغازه اش بگذارد شامل آلارم و سنسورهای حرکتی و دوربین و ... بهش گفتم من برات انجام میدم و اون هم قبول کرد. مامانم بهم گفت بلدی ؟ گفتم یاد میگیرم :دی و بعدش رفتم انجام دادم الان هم 7-8 سالی هست که داره کار میکنه یک بار هم دزد برای طرف گرفت. Learning by doing
Persepolis نوشته: سپاس.
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری