02-07-2014, 09:56 PM
Alice نوشته: * ایدئولوژی نوپای شما حول زنان و مردان چه میزان در روابط و نوع نگاهتان به جنس مخالف تاثیرگذار بوده است؟در نگرش بسیار، در رفتار اما اندک!
راستش من در رفتارم با خانمها تابع هیچ برنامهی از پیش تعیین شدهای نیستم و روشهای تعاملاتِ اجتماعی من با زنان و مردان در درجهای بالا از مشابهت هستند جز در مواردی چون مظلومنمایی ویژه زنان، بیگانگی آنها با بحثهای جدی، قضاوتهای عجیب و غریبشان و... .
من اهلِ دختربازی هرگز نبودهام و هرگاه خواستهام به کسی در این مرود راهنمایی بکنم سوتیهای خفنی دادهام! نمونهاش در جستار روشهای مخ زنی موجود است. این بحثهای ما پیرامون زنان و مردان هم به نظرم تاثیری روی رفتار هیچکدام از زنخوارگان این انجمن نخواهد داشت، حداقل من به این باور دارم که زنان تقریبا همه چیز را میدانند و از روی آگاهی چنین و چنان میکنند. من یکبار مستقیما به دوست دخترم گفتم که چرا با نازک کردن صدا و ادا درآوردن سعی میکنی مظلومنمایی کنی، او هم خیلی رک به من گفت که: تازه داری منو میشناسی! بله، رفتار من در قبال زنان تغییری نکرده و بیش از همه در مورد مردان است که عوض شده؛ آنها هستند که نادانسته خود را جایگاهی که نیستند میبینند.
راستش من پیرامون جستار نو تاسیسِ امیر گرامی (بازی:آموزش) و اصلا کل سیستم دختربازی و این چیزها هنوز توجیه نیستم و نمیدانم اینها چه لزومی دارند؟ چون برای من بطور خاص بدون بازی کردن از روی قواعد و با خودم بودن، هرگز چیزی در این زمینه(دوست دختر، سکس و... ) کم نداشتهام و در نهایت هم اگر مدتی تنها بودهام یا دوستدخترم به من خیانت کرده، تمام اینها را نه ناشی از عدم توانایی در روشهای بازی کردن، که به سبب شرایط و... میدیدم.
Alice نوشته: * یک خاطرهی بانمک و مضحک که بذهنتان میاید را تعریف کنید.یکبار در زمان نوجوانی(16 سالگی) و در اوج تحریک جنسی و فعالیت هورمونها و این چیزها، از فرط بیمکانی دختری را بردم به کافینتی که دو طبقه بود؛ رفتیم طبقهی دوم و من دخترک را روی پایم نشاندم و با ولعی شگرف مشغول مالش و مولش بودیم. تقریبا دو ساعت بود که در این وضع بودیم که ناگهان متوجه شدم صاحب کافینت و و منشی و یکی دو نفر از کاربران آمدهاند بالا و دارند ما را تماشا میکنند! چشمتان روز بد نبیند، چنان کتکی آن روز از آن مرد سبیلکلفت خوردم که هنوز دردش را حس میکنم!
کسشر هم تعاونی؟!