02-05-2014, 10:57 AM
Nevermore نوشته: یک نکته ی دیگر هم این میان وجود دارد:
در پس ذهن همین لاشی های فخیمه همواره ازدواج است و پیدا کردن "مرد خوب".این است که ایشان اکثرا وقتی به سن نزدیک سی سال می رسند تازه یاد تنگ نمایی و جانماز آب کشیدن می افتند.بزرگترین کابوس زنان همان slut خوانده شدن است و بس . البته تئوریسین های الدنگ فمینیست هم همواره اینرا به پای سلطه ی مردان و توطئه ایشان برای سرکوب همیشگی ِ زنان می گذارند.همانطور که امیر گرامی هم گفت اینجا سخن از خوب و بد بودن فلان رفتار نیست،دلایل فرگشتیک آنرا هم به خوبی می دانیم،اما زنان اینجا هم به دنبال منافع خویش اند که چنان مردان را تربیت کنند که اگر زیر هزاران نفر هم خوابیدند در آخر روز(سی سالگی) باز هم شانس بالایی برای پیدا کردن مرد خوب داشته باشند.چنین وضعیتی یکسره به سود زنان است،چرا که هم سکس شان با آلفا ها به راه است و هم تعهد و سرسپردگی ِ بتاها برایشان محفوظ است.هر مردی هم که بخواهد بکند ولی زیر بار مسئولیت ازدواج نرود بلافاصله با برچسب متحجر و سگ غیرتی بدرقه می شود چنانکه پس از مدتی سرخوردگی با خود می اندیشد که نکند اینان راست می گویند.
زن دروازهبان سکس است
مرد دروازهبان تعهد است.
سکس منهای تعهد برای زن به تعهد منهای سکس(ازدواج بدون سکس)برای مرد میماند. هر بار که مرد آلفا یکی از این لاشیها را میتپاند و میزند به چاک، تکهای از روح او را با خود میبرد. اینست که این «داف»های ابرلاشی مثل قاتلان سریالی بیرحم و خونخوار هستند و کالیبر گهتستهایشان تن حتی پرتجربهترین بازیکنان را به لرزه میاندازد. البته شما دارید بیانصافی میکنید، زنان هم فریب دروغهای خودشان را خوردهاند و اکنون شرایطی پدید آمده که دیگر حقیقتا نمیدانند جنس مخالف از ایشان چه میخواهد، و هرگز نمیدانند «توجه»ی که زن لاشی ِ شلوغ ِ آسان از مرد آلفا میگیرد از جنس همان «توجه»ی نیست که آن مرد به یک زن جوان، زیبا و در نظر خودش «نجیب» نشان میدهد. زنان اما با آنکه خودشان تبعیض قائل میشوند و همانطورکه گفتم به آلفا پنج دقیقه بعد از آشنایی هم اگر پایش افتاد سکس میدهند اما سالی یک بار دخول بتای مفلوک را مشروط به سرویس طلا و ... میکنند، حاضر نیستند استراتژی دوگانهی مرد دارای گزینه را به رسمیت بشناسند و میخواهند که بالاخره یکی از این آلفاها که میتپاند، بعد از تپاندن هم بماند و تعهد عاطفی، اخلاقی و اگر اهلش بود مذهبی-حقوقی ازدواج به او بدهد. ولی آنچه میخواهید ربطی به آنچه گیرتان می آید ندارد. اینها نصایحیست که دختران باید از مادرانشان میشنیدند. اما به جای آن نصیحت ابلهانهی «برو درس بخون»(و بارورترین و زیباترین سالهای عمر خود را پای چیزی که هیچ مردی برای آن ارزشی قائل نیست هدر کن)و «دست بره توی جیب خودت» و «مهتاج هیچ مردی نباش» و ... چون خودشان شوهر بتا گیرشان آمده بود و کلاه سرشان رفته بود و میخواستند همان «بلا»ی تحمل یک مرد زیادی مهربان ِ زیادی حاضر ِ زیادی شل سر دخترانشان نیاید.
ولی خب مرد آلفا به زیبایی صورت، زیبایی بدن، زنانگی(آنچه به طور سنتی زنانه تلقی شده)رفتار، مهربانی، نشانگان وفاداری(نجابت) و فرمانبرداری زن اهمیت میدهد، مدرک دکترای شما و شغل رده بالا و لقبی که پیدا کردهاید و حقوقی که میگیرید کوچکترین تاثیری در خواستنیتر کردنتان برای او ندارد(لاین استاندارد کمپانی: مگر ما اهمیتی میدهیم مردان زن ستیز چه میخواهند؟ ما برای خودمان این کارها را میکنم... وای کمک، دارد به من تجاوز میکند...). دست بالا همین مردان امگای فمینیستی که فکر میکنند «زن باهوش» خوب است وانمود میکنند که سالهای تلف شده در دانشگاه توسط شما برایشان اهمیتی دارد تا شاید از شر خودارضایی مداوم خلاص بشوند گیرتان میآیند. دربارهی لاشی بودن هم باز قاعده همینست، زن گمان میکند که چون مرد ِ زنباز ِ پرتجربه زیباترین و خواستنیترین نوع مرد برای اوست(= Pre-selection)مرد هم لابد همانطور است و از زنی که به این داده و به اون داده خوشش میآید.. پروردگارا، من حتی زنی را دیدهام که برای «بالا» بردن جایگاه خودش در نظر من از سکسی که با فلان بازیکن معروف فوتبال داشته یا از زیر بهمان بازیگر محبوب خوابیدن داستانها بازگفته، آنهم نه یکی دو نفر، اپیدمی شده که دختر از ماجراجوییهای جنسی خودش با افتخار صحبت بکند.. :
[ATTACH=CONFIG]3495[/ATTACH]
بعد که میفهمند اینها چیزی بجز بیزاری و چندش و شاید هیجان برای رسیدن به «کس مفت آسان» در مرد بوجود نمیآورند، و سورپرایز سورپرایز، زن و مرد با هم متفاوتند و بر مبناهای متفاوتی همسرگزینی میکنند، عقدهای و خشمگین میشوند و فمینیست میشوند و زوزه میکشند و مو میکنند که «استاندارد دوگانه» و «اگر نبود فرهنگ لاشیستیز مردها همه من لاشی ترشیده را میخواستند» و ... عرعرهای همیشگی! فرافکنی معیارها احتمالا جالبترین و مضحکترین پدیدهی فرهنگی قرن اخیر است، و مرد و زن هردو مرتکب آن میشوند. مال زنان فقط بهای بسیار سنگینتری به روی خودشان و جامعه میگذارد.
زنده باد زندگی!