01-24-2014, 02:39 PM
Alice نوشته: * در حوزهی ادبیات ایران از چه آثاری خوشتان میاید؟من تنها کتابهای داستان از نویسندههای ایرانی که خوندم برای صادق هدایت بوده و که خیلی سبک ایشون رو دوست دارم! از این لفظ رجالهها و لکاتههای او نیز خوشم میآید ، ایران امروز را نیز یک سری رجاله و لکّاته اداره میکنند!
Alice نوشته: * سختترین دوران زندگیتان چه دورهای بوده است؟یک مدتی در سنّ ۱۷ سالگی بیخانهمان بودم و در خیابان میخوابیدم! رفتم یک شب پناه گاه که برای بیخانمانها هست ، دیدم همه تزریقی هستند نتوانستم بمانم ، آمدم بیرون حدود ۱ ماه توی خیابان خوابیدم و کار میکردم تا اینکه پول اجاره یک خانه را اندوختم!
Alice نوشته: * خاطرهای خوب، خندهدار و جالب که به ذهنتان میاید تعریف کنید.یک بار زمان دانشگاه یکی از دوستانم زنگ زد و گفتش که I am partying with three blonde chicks ، و اینکه برو یه بطری ویسکی با آبجو اینها بگیر بیا اینجا ، من هم با سرعت نور رفتم اینها را خریدم و رفتم خونه دوستم! آنجا که رسیدم دیدم ۴-۵ نفر از دوستان مرد من آنجا هستند و ۳ تا جوجه زرد پیدا کرده بودند! خلاصه من را گول زدند که ۵۰ دلار الکی برای آنجا مشروب بخرم!
Alice نوشته: * تاکنون عاشق کسی از همجنس خودتان شدهاید؟ اگر پسری عاشق شما باشد چهکار میکنید؟من در دوران دبستان در ایران یک کمی احساس همجنس گرایانه داشتم ، یعنی مثلا باسن یک همکلاسی برای من زیبا به نظر میآمد مثل اکنون که مثلا سینه یک زن sexy هست ، ولی وقتی به دوران راهنمایی رسیدم این احساسات همجنس گرایانه کلا از بین رفت در من و دیگر از نظر جنسی مردها برای من جذاب نبودند! یک مرد هم از من خوشش بیاید اول از همه برای پوز دادن جلوی بقیه خوب است که بگویم ببینید من چقدر خوشتیپ هستم که gayها نیز به من جذب میشوند ، بعد به آن شخص میگویم که من دگرجنس گرا هستم و وقت خود را تلف نکند!
Alice نوشته: * به این چهره از یک تا بیست نمره بدهید:17
"A Land without a People for a People without a Land"