صندلی داغ - Theodor Herzl -
Ouroboros - 02-08-2013
میهمان این هفته کسرای گرامیست،
کسری جان خوش آمدید.
فهرست پرسشهای استاندارد + چند سوال شخصی من خدمت شما:
1. چه عنصری را در روابط اجتماعی از باقی مهمتر میدانید؟ توضیح بدهید.
2. در خطکش سیاسی خود را در کجا میبینید؟ راست، چپ، میانه یا...؟
3. در زندگی روزمره آیا مقید به اصول اخلاقی مشخصی هستید یا نخست به نتیجهبخشی اعمال خود توجه میکنید؟
4. آیا در زندگی شما نقطهی دگرگونی برجستهای وجود داشته؟ لحظهای، رخدادی، شخصی ... که زندگی شما به پس و پیش از آن تقسیم بشود؟ اگر بله، بدون ذکر جزئیات، حالات خود و چگونگی آن تغییرات را توصیف بکنید.
5. با استیصال چه میکنید؟ یعنی اگر تمام آنچه ممکن است را برای حل یک مشکل انجام دادهاید اما همچنان عاجز ماندهاید، برای کنار آمدن با عجز منتج چه طریقی را برمیگزینید؟
6. به باور شما کدامیک از شعارهای انقلاب فرانسه مهمتر است، و اگر وادار به گزینش یکی بشوید، کدامیک خواهد بود؟
7. موثرترین شخص در زندگی شما که بوده؟ بدون درج اطلاعات شخصی، کمی پیرامون چگونگی اثرگیری خود توضیح بدهید.
8. آیا تا بحال آرزوی مرگ کسی را کردهاید؟ اگر بله، توضیح بدهید.
9. به نظر شما آیا کیفیت زندگی بشر از منظر زمانی درحال صعود بوده یا سقوط؟
10. کدامیک از این دو را دستاورد مهمتری برای بشر تلقی میکنید: هنر، یا دانش؟
11. آیندهی نزدیک جهان و ایران را از منظری سیاسی، اجتماعی و فرهنگی چگونه میبینید؟
12. آیا حاضر هستید برای تحقق آرمانهای خود جانتان را به خطر بیاندازید؟
13. آیا حاضر هستید برای تحقق آرمانهای خود جان دیگران را به خطر بیاندازید؟
14. آیا مذهب و دانش را آشتیپذیر میدانید؟
15. آیا به وجود فضای سیاسی سالم باور دارید یا اساسا برای این عرصه از زندگی اجتماعی اعتباری قائل نیستید؟
16. آیا با نقوش سنتی زن و مرد در جامعه موافق هستید؟
17. کدام ورزش، غذا، سبک موسیقی و ژانر سینمایی را ترجیح میدهید؟
18. نظرتان پیرامون این سه ایدئولوژی چیست: فمینیسم، مارکسیسم، کنسرواتیسم.
19. اگر وادار به برگزیدن یکی از ادیان ابراهیمی بشوید کدام را انتخاب میکنید؟
20. اگر بنا بود در جزیرهای دورافتاده تنها بمانید، و حق انتخاب یک آلبوم موسیقی، یک فیلم و یک کتاب را داشتید، کدامها را برمیگزیدید؟
21. بدترین و بهترین ویژگی خود را چه میدانید؟
22. بدترین و بهترین ویژگی نوع بشر را چه میدانید؟
23. اگر میتوانستید سه چیز را در جهان تغییر بدهید، آن سه چیز چه میبودند؟
24. همنشینی با آدمهای مشابه خودتان را ترجیح میدهید یا با اشخاص متفاوت؟
25. انتظار و امید وجود چه پرسشی(ها) را در این مجموعه داشتید که آنرا نمیبینید، خودتان آن(ها) را مطرح بکنید و پاسخ بدهید.
1. آیا با این گفته موافقید، و دلایل و تجربیات خودتان در تائید یا انکار آنرا برایمان بازگو بکنید:
«اگر بخواهید فراموش بکنید که یهودی هستید، همواره کسی پیدا خواهد شد که آنرا به شما یاد آوری میکند».
2. آیا مصائب یهودیان طی قرون را بیشتر بر گردن مذهب میاندازید یا نژادپرستی. به عبارتی دیگر، کدامیک را معلول دیگری میدانید.
3. اگر روزی موانع قانونی برطرف شوند، حاضرید با هزینه کردن از زندگی شخصی خودتان(مثل رها کردن موقعیت اجتماعی فعلی)به ایران کمک بکنید؟
4. از آنجاکه گویا شما ازدواج کردهاید، مهر بورزید بگویید چگونه حاضر شدید قانونا، اخلاقا و وجدانا تعهد بدهید که تا پایان عمر تنها یک نفر را دوست داشته باشید؟ آیا نمیترسید روزی نظرتان تغییر بکند؟
5. بیشتر اهل چه مشروبی هستید؟
6. چه تفاوتها و شباهتهایی میان مردم ایران و اسرائیل میبینید؟ آیا به زعم شما این دو کشور روزی توانایی دوستی دارند؟
7. آدم آسایشطلبی هستید یا بلندپرواز؟ یعنی ترجیح میدهید آسوده باشید و قناعت بکنید، یا سختی بکشید و سروری؟
8. ترجیح میدهید نامتان چگونه نوشته بشود؟ «کسرا» یا «کسری»؟
Theodor Herzl - 02-08-2013
Ouroboros نوشته: 1. چه عنصری را در روابط اجتماعی از باقی مهمتر میدانید؟ توضیح بدهید.
به نظر من بهترین بودن در هر چیزی که هستید برای شما کلاس میآورد و باعث احترام به شما میشود ، همچنین تحصیلات هم مهم است ، وقتی تحصیلات عالی داشته باشید انسانهایی که با آنها نشست و برخاست میکنید نیز تحصیل کرده خواهند بود ، اگر مثلا عمله باشید ، افراد دور و بر شما نیز از همان قشر خواهند بود.
Ouroboros نوشته: 2. در خطکش سیاسی خود را در کجا میبینید؟ راست، چپ، میانه یا...؟
بستگی دارد ، من در مورد اسرائیل دست راستی میانه هستم ، یعنی در واقع center-right ، طرفدار حزب لیکود هستم ، ولی همه در لیکود نیز یک دسته نیستند ، در لیکود از شدیدا دست راستی تا مذهبی تا افرادی مثل من هم هست. در مورد مسائل اقتصادی سوسیال دمکرات هستم ، یعنی یک چیزی مثل سوئد یا نروژ را یک جامع ایدهال میدانم. در مورد سیاست خارجی نیز interventionist هستم.
Ouroboros نوشته: 3. در زندگی روزمره آیا مقید به اصول اخلاقی مشخصی هستید یا نخست به نتیجهبخشی اعمال خود توجه میکنید؟
انسانها از روی غریزه دوست ندارند اذیت بشوند و اصول اخلاقی من نیز به minimize کردن harm است ، یعنی سعی میکنم تا جایی که میتونم از اندوه و آزار بکاهم ، بقیه اصول اخلاقی من بر این پایه است.
Ouroboros نوشته: 4. آیا در زندگی شما نقطهی دگرگونی برجستهای وجود داشته؟ لحظهای، رخدادی، شخصی ... که زندگی شما به پس و پیش از آن تقسیم بشود؟ اگر بله، بدون ذکر جزئیات، حالات خود و چگونگی آن تغییرات را توصیف بکنید.
زمانی که خدا باوری را کنار گذاشتم لحظه بزرگی برای من بود و زندگی من به قبل و بعد از آن تقسیم میشود ، اوایل یک کمی میترسیدم که اگر خدا باشد چه! ولی الان دیگر اهمیتی هم برایم ندارد اگر خدایی باشد یا نباشد.
Ouroboros نوشته: 5. با استیصال چه میکنید؟ یعنی اگر تمام آنچه ممکن است را برای حل یک مشکل انجام دادهاید اما همچنان عاجز ماندهاید، برای کنار آمدن با عجز منتج چه طریقی را برمیگزینید؟
وقتی دیگه کارد به استخوانم میرسد ، معمولا مشروبی میخورم تا خوابم بگیرد ، چون وقتی عصبی هستم نمیتوانم بخوابم ، سعی میکنم مشکلم را فراموش کنم تا فردا یک خاکی توی سرم بکنم!
Ouroboros نوشته: 6. به باور شما کدامیک از شعارهای انقلاب فرانسه مهمتر است، و اگر وادار به گزینش یکی بشوید، کدامیک خواهد بود؟
من با انقلاب فرانسه و شعارهای آن آشنایی ندارم!
Ouroboros نوشته: 7. موثرترین شخص در زندگی شما که بوده؟ بدون درج اطلاعات شخصی، کمی پیرامون چگونگی اثرگیری خود توضیح بدهید.
تقریبا هیچ کس ، من در سنّ پایین پدر و مادرم را از دست دادم و از ۱۲-۱۳ سالگی خودم بزرگ شدم ، هیچ کس از اطرافیان تاثیر آنچنانی روی من نداشته است!
Ouroboros نوشته: 8. آیا تا بحال آرزوی مرگ کسی را کردهاید؟ اگر بله، توضیح بدهید.
کسی که در زندگی خودم او را بشناسم خیر ، ولی آرزوی مرگ خیلی از سیاست مدارها را چرا!
Ouroboros نوشته: 9. به نظر شما آیا کیفیت زندگی بشر از منظر زمانی درحال صعود بوده یا سقوط؟
صعود! ۲۰۰ سال پیش مردم برای بیماریهایی مثل سل و وبا میمردند ماهها طول میکشید از کشوری به کشور دیگر رفت! ولی با پیشرفت علم و تکنولوژی زندگی مردم بهتر شده است
Ouroboros نوشته: 10. کدامیک از این دو را دستاورد مهمتری برای بشر تلقی میکنید: هنر، یا دانش؟
دانش
Ouroboros نوشته: 11. آیندهی نزدیک جهان و ایران را از منظری سیاسی، اجتماعی و فرهنگی چگونه میبینید؟
سیاست خارجی اوباما که به نظر من فاجه هست ، من فکر میکنم اسرائیل یک حمله surgical به ایران میکنه و با پاسخ ایران و موشک زدن به کشورهای عربی یا شاید اسرائیل, آمریکا خود به خود وارد جنگ میشه ، سال آینده یک همچین چیزی زیاد بعید نیست. فرهنگی و اجتماعی هم همین چیزی که هست جهان خواهد ماند ، در کوتاه مدت مسائل فرهنگی و اجتماعی تغییر زیادی نمیکنند.
Ouroboros نوشته: 12. آیا حاضر هستید برای تحقق آرمانهای خود جانتان را به خطر بیاندازید؟
من آرمانهای زیادی دارم ، ولی تنها چیزی که حاضر هستم جانم رو براش به خطر بندازم اسرائیل هست ، بقیه آرمانها ارزش مردن ندارند.
Ouroboros نوشته: 13. آیا حاضر هستید برای تحقق آرمانهای خود جان دیگران را به خطر بیاندازید؟
نمیدونم ، شاید زمانش برسد ، نتوانم.
Ouroboros نوشته: 14. آیا مذهب و دانش را آشتیپذیر میدانید؟
من انسانهای دانشمندی در اندازه دکترای فیزیک و شیمی دیدم که مذهبی هم بودند ، لزومی ندارد که دانشمندان حتما بیدین یا بیخدا باشند ، ولی در تئوری مذهب و علم در ۲ نقطه مقابل هم هستند ، چون علم بر پایه دلیل و مدرک است ، ولی دین بر پایه ماورا طعبیه.
Ouroboros نوشته: 15. آیا به وجود فضای سیاسی سالم باور دارید یا اساسا برای این عرصه از زندگی اجتماعی اعتباری قائل نیستید؟
آری باور دارم که فضای سیاسی سالم میتواند وجود داشته باشد دموکراسیهای قابل تحملی در جهان وجود دارند که سالم هستند.
Ouroboros نوشته: 16. آیا با نقوش سنتی زن و مرد در جامعه موافق هستید؟
خیر ، جنسیت برای من در نقشهای مختلف جامع بی ربط است ، هر کسی اگر شایستگی داشته باشد regardless جنسیت باید در موقعیت مورد علاقهاش قرار بگیرد.
Ouroboros نوشته: 17. کدام ورزش، غذا، سبک موسیقی و ژانر سینمایی را ترجیح میدهید؟
فوتبال ، chinese food, veggie sushi ,
R&B , Thriller.
Ouroboros نوشته: 18. نظرتان پیرامون این سه ایدئولوژی چیست: فمینیسم، مارکسیسم، کنسرواتیسم.
برابری حقوق فارغ از جنسیت ، سوسیالیسم که مارکس میگوید تا اندازهای خوب است ولی از بین رفتن طبقه در جامه امکان عملی ندارد ، مخصوصاً به زور قدرت دولت ، در مورد مسائل اقتصادی و اجتماع مزخرف ، ولی در مورد سیاست خارجی به خصوص neo conservative آن مورد قبول من است ، سیاست خارجی نئو کانها به عقاید من نزدیک تر است.
Ouroboros نوشته: 19. اگر وادار به برگزیدن یکی از ادیان ابراهیمی بشوید کدام را انتخاب میکنید؟
یهودیت مشخصا.
Ouroboros نوشته: 20. اگر بنا بود در جزیرهای دورافتاده تنها بمانید، و حق انتخاب یک آلبوم موسیقی، یک فیلم و یک کتاب را داشتید، کدامها را برمیگزیدید؟
فرنگیس سیاوش قمیشی ، فیلم "مرثیهای برای یک رویا" ، کتاب کمدی الهی
Ouroboros نوشته: 21. بدترین و بهترین ویژگی خود را چه میدانید؟
بدترین ویژگی من این هست که پول را به راحتی بگا میدم! یا یک چیزی میخرم که اصلا لازم ندارم ، یا توی کازینو میبازم ، یا الکی به بقیه با اولین درخواست قرض میدهم! ویژگی خوبم هم فکر میکنم اینکه حرف مردم و اینکه کلا بقیه در مورد من چه فکر میکنند ارزشی ندارد و من کار خودم را میکنم!
Ouroboros نوشته: 22. بدترین و بهترین ویژگی نوع بشر را چه میدانید؟
بدترین ویژگی بشر طمع (greed) و بهترین ویژگی کشف چیزهای جدید و کنجکاوی
Ouroboros نوشته: 23. اگر میتوانستید سه چیز را در جهان تغییر بدهید، آن سه چیز چه میبودند؟
حکومت جمهوری اسلامی و جایگزینی آن با یک حکومت آزاد ، پایان دادن به فقر در جهان ، پایان دادن به خشونتهای خانوادگی.
Ouroboros نوشته: 24. همنشینی با آدمهای مشابه خودتان را ترجیح میدهید یا با اشخاص متفاوت؟
من از هر نوع قشری دوست و رفیق دارم ، حتی فلسطینی ۲ آتشه ، برایم مهم نیست که طرف کیست تا زمانی که با هم بسازیم ok هست.
Ouroboros نوشته: 25. انتظار و امید وجود چه پرسشی(ها) را در این مجموعه داشتید که آنرا نمیبینید، خودتان آن(ها) را مطرح بکنید و پاسخ بدهید.
پرسشها خوب بود ، چیز خاصی کمبود نداشت.
Alice - 02-09-2013
درود به David Hume گرامی
! :)
:e303:
* اگر بنا باشد که میان هموندان ِ دفترچه سه تن را برای دوستی در بیرون از اینجا و زندگی
راستینتان برگزینید
، انتخاب شما چه کسانی خواهند بود
؟
* بهترین و پسندیدهترین ویژگی یک بانو
، و نیکوترین ویژگی یک مرد از نگر شما چیست
؟
* آیا پارسینویسی ِ کاربران را بیخود و مایهی رنجش ِ خوانندگان میدانید
؟
* دیدگاهتان پیرامون «زندگی» را تنها در "یک واژه" چکیده کنید
!
:e303:
Theodor Herzl - 02-09-2013
Ouroboros نوشته: «اگر بخواهید فراموش بکنید که یهودی هستید، همواره کسی پیدا خواهد شد که آنرا به شما یاد آوری میکند».
متوجه منظور این جمله نمیشوم ، لطفا یک توضیحی بدهید
Ouroboros نوشته: 2. آیا مصائب یهودیان طی قرون را بیشتر بر گردن مذهب میاندازید یا نژادپرستی. به عبارتی دیگر، کدامیک را معلول دیگری میدانید.
نژاد پرستی و یهود ستیزی از مسیحیت سرچشمه میگیرد ، این ادعا که یهودیان به عنوان یک قوم تا ابد همگی مسئول مرگ عیسی هستند و قبول نکردن عیسی به عنوان مسیح موعود و کلا کلیسای کاتولیک و پروتستان هر دو و تهمتهای دروغ مثل تهمت خون که میگفتند در عید پسح یهودیان بچههای مسیحی را میکشند و با خون آنها نان میپزند و بسیاری چیزهای دیگر. اگر زندگی یهودیان در کشورهای اسلامی را با مسیحی مقایسه بکنیم ، اوضاع در کشورهای اسلامی به مراتب بهتر بوده است ، البته کشورهای اسلامی نیز بهشت نبوده ، ولی یهودیان اذیت و آزار کمتری را متحمل شدند.
Ouroboros نوشته: 3. اگر روزی موانع قانونی برطرف شوند، حاضرید با هزینه کردن از زندگی شخصی خودتان(مثل رها کردن موقعیت اجتماعی فعلی)به ایران کمک بکنید؟
چرا که نه ، من ایران را نیز دوست دارم.
Ouroboros نوشته: 4. از آنجاکه گویا شما ازدواج کردهاید، مهر بورزید بگویید چگونه حاضر شدید قانونا، اخلاقا و وجدانا تعهد بدهید که تا پایان عمر تنها یک نفر را دوست داشته باشید؟ آیا نمیترسید روزی نظرتان تغییر بکند؟
من زمانی که نظرم نسبت به سکس عوض شد تصمیم به ازدواج گرفتم ، دیگه فقط fucking نمیخواستم ، I wanted to make love, دوست داشتم از سکس به عنوان ابراز عشق استفاده کنم ، از بودن در کنار همسرم هم لذت میبرم ، هر روز خوشحال میشوم که شب بشینیم فیلم نگاه کنیم حرف بزنیم ، و کلا زندگی مشترک دلچسب است ، البته از آینده که کسی خبر ندارد چه میشود!
Ouroboros نوشته: 5. بیشتر اهل چه مشروبی هستید؟
ودکا ابسلوت و آبجو Faxe
Mehrbod - 02-09-2013
دست مریزاد تندای پاسخ دادن!
تنها کسرا جان کاش یک خرده بیشتر مینوشتی، من تنها
پرسشی که توی ذهن داشتم همین ازدواج کردن بود و اینکه پشیمانی یا نه، خوبه و اینها .. که امیر پرسید.
Mehrbod نوشته: پرسشی که توی ذهن داشتم همین ازدواج کردن بود و اینکه پشیمانی یا نه، خوبه و اینها
من تنها چیزی که گاهی دلم برایش تنگ میشود این privacy داشتن زمان مجردی است ، به خانه که برمیگشتی لباس را در میآوردی یک گوشه پرت میکردی ، پوست تخمه را تف میکردی یک سمت دیگر ظرفها را هفتهای ۱ بار میشستی ، یک دوران دیگری بود
Ouroboros نوشته: 6. چه تفاوتها و شباهتهایی میان مردم ایران و اسرائیل میبینید؟ آیا به زعم شما این دو کشور روزی توانایی دوستی دارند؟
موسیقی ایرانی و اسرائیل سبکش به هم نزدیک است هر ۲ مدیترانهای و چرا که نه ، قبل انقلاب ایران و اسرائیل رابطه خوبی داشتند.
Ouroboros - 02-09-2013
David Hume نوشته: متوجه منظور این جمله نمیشوم ، لطفا یک توضیحی بدهید
اینکه مثلا یهودی بودن شما اگر برای خودتان هم ناخودآگاه و فراموش شده باشد برای دیگران اینچنین نیست و همواره کسی خواهد بود که با آزار شما تعلق به آن گروه را به یادتان بیاورد.. به نظرتان میشود یهودی به دنیا آمد اما نماند، یا نگاه دیگران شما را همواره متفاوت خواهد دید؟