01-23-2014, 12:47 AM
Alice نوشته: * رابطهتان با همسرتان چطور است؟ از بودن کنار ایشان خسته نمیشوید و دوست دارید تا همیشه پیش هم بمانید؟یک نفر مثلا از وجود فرزندش خسته میشود و فرزند جدید میخواهد؟ این حرف بی معنی هست که آیا از وجود همسر خسته میشوید یا نه!
Alice نوشته: * اگر روزی ببینید همسرتان به شما خیانت کرده است چه کار میکنید؟اسباب و اثاثیه را جمع میکنم و میروم ، خود اصل سکس با شخص دیگر آنچنان مهم نیست ، اینکه احساس من پشم هم ارزش نداشته بیشتر درد آور است!
Alice نوشته: * اگر به دختر دیگری علاقهمند شوید و همسرتان همچنان عاشق شما باشد چه میکنید؟به فرض اگر همچین اتفاقی بیفتد ، احساس جدید خود را نابود میکنم ، چون نمیتوانم باعث دلم شکنندگی همسرم بشوم!
Alice نوشته: * به بدنسازی میروید؟ کلا چه میزان از مردانی که به پرورش اندام علاقهمندند هورمونی هستند؟بله بدن سازی میروم ، آمار نیز نگرفتهام ، اطلاع ندارم چند درصد هورمون مصرف میکنند!
Alice نوشته: * چه تیپی دارید؟ کت و شلوار، اسپرت و غیره؟ ریش و سیبیل چطور؟من در محل کار کت و شلوار مجبورم بپوشم ، ولی در بیرون یک شلوار جین معمولی و تیشرت بیشتر میپوشم! از ریش و سیبیل نیز متنفر هستم!
بقیه سوالها را فردا جواب میدهم ، الان خوابم میآید!
"A Land without a People for a People without a Land"