01-22-2014, 10:49 PM
پاسخهای من یکبار در هنگام ویرایش ِ قبل از ارسال از دست رفت و باعث شد من دوباره بنویسم، بخشی از تاخیر من این روست.
[ATTACH=CONFIG]3386[/ATTACH]
Alice نوشته: * کدام یک از سیارات منظومهی خورشیدی زیباتر و هیجانانگیزتر است؟ دوست داشتید در کدام سیارهی کهکشان راه شیری زندگی میکردید؟من از بچگی از مشتری بیش از بقیه خوشم میآمده، برای زندگی هم همین زمین خودمان از همه بهتر است، تصاویر از ستارگان دور بسیار زیباست ولی دوری و دوستی بهتر است!!
نقل قول: * به نظرتان حیات هوشمندی در سرزمینهای فرازمینی وجود دارد؟احتمال وجودشان اصلا کم نیست!!
[ATTACH=CONFIG]3386[/ATTACH]
نقل قول: * منبع شناخت و معرفت صحیح را در تجربهگرایی میبینید یا عقلگرایی؟من آنقدری که قبلا تحت تاثیر تجربهگرایی و تجربه گرایان بودم اکنون نیستم ولی هنوز هم گرایش بیشتری به تجربهگرایی دارم.
نقل قول: * نظرتان را حول دترمینسم مکانیکی بگویید.بنظرم درست نیست، البته شانس و تصادف در جهان ما آنقدر زیاد است و شناخت ما آنقدر ناچیز، که کار ما برای درگیری با عدمقطعیت و تصادف به فیزیک کوانتوم نمیکشد.
نقل قول: * صنعت سینمای ایران را چطور ارزیابی میکنید؟در مجموع بسیار فاجعه بار است وجود بزرگان آن مثل علی حاتمی و... هم این اندازه فاجعه را نمیتواند توجیه کند. اتفاقا جدیدا بعد از مدتها به اصرار و برای همراهی اطرافیان به سینما رفتم و از هر لحظهیِ آن پشیمان شدم؛ البته ج.ا تا اندازهیِ زیادی در مشکلات امروز سینمای ایران مقصر است.
نقل قول: * در حوزهی ادبیات فارسی آثار چه سبک و کسانی را میپسندید؟سبک خاصی که نمیتوانم بگویم ولی همانطور که پیشتر گفتم سبک جلال آلاحمد را بسیار دوست میدارم.
نقل قول: * چه تیپی دارید؟ شلوار جین، پارچهای، کت و شلوار و... ؟!آنجا که قید و محدودیتی نباشد جین را با پیراهن یا تیشرت ساده ولی زیبا میپسندم.
نقل قول: * معمولا در اوقات عید نوروز چه کاری میکنید؟ مسافرت، خواب، مطالعه، دوستان...؟تقریبا همهیِ اینها، به نوبت.
نقل قول: * آخرین قلیانی که دود کردهاید چه طعمی بوده است؟ میتوانید حلقه بدهید؟آخرین را مطمئن نیستم ولی معمولا پرتقال یا پرتقال نعنا میکشم و دوست دارم. نه نمیتوانم، و قصد یادگیری آنرا هم ندارم !! و اگر جایگزین مناسبی برای قلیان بیابم آنرا هم کنار میگذارم.
نقل قول: * آیا تمایلات هومواروتیسیزم/هوموسکشوالیته دارید؟ اگر یکی از دوستان پسرتان صراحتاً به شما ابراز مهر و علاقه کند چه کار میکنید؟تا آنجا که میدانم نه. ردش میکنم برود پی زندگیش !!
نقل قول: * به خاطر عقاید ایدئولوژیک دوست دختری ندارید؟ رویهمرفته نظریهپردازیهای کاربران اینجا چه میزان در روابط و نوع نگاه شما به جنس مخالف تاثیر داشته است؟چرا دوست دختر ندارم؟ آنسری که پرسیدی من درباره وضعیت حال حاضرم گفتم نه اینکه جنس مخالف را ترک کرده ام !! من پیشتر البته با خانمبازها تا اندازهای آشنا بودم ولی مطالب امیر گرامی و آشنایی من از طریق اینجا با manoshpere تاثیر زیادی بر من داشت؛ مهمترین آن رهایی از سوءاستفادههایی که از پایبندی اخلاقی من میشد بود تا یادگیری تاکتیکهایِ خانمبازی بیشتر.
نقل قول: * بالاتر از پرسشهای مهم فلسفی سخن گفتید؛ چه مطلبی را پاسخی یافته اید که گمان میکنید باید دیگران هم بدانند؟ (به استثنای خداناباوری)هیچ، علاوه براینکه هرچه بیشتر میآموزم بیشتر متوجه میزان ناآگاهی خود میشوم، خود فلسفه هم میتوان گفت بیش از اینکه دربارهیِ پاسخ به پرسشها باشد دربارهیِ پرسیدن پرسشهایِ درست است تا پاسخ به آنها. دربارهیِ آگاهی دادن هم من اکنون خودم را در جایگاهی نمیبینم که به دیگران پاسخ دهم، همان مبارزه با خداباوری و دین هم بیشتر از آنکه دربارهیِ خود باور باشد دربارهیِ مبارزه با تعصب است و جهل و دینخویی.
نقل قول: * آیا آواتار موعود این بوده است؟؟؟!!نه، به هیچ وجه!! آواتور قبلی با اینکه از منظر مفهمومی خوب بود ولی از آنجا که از نظر زیباییشناسی فاجعه بود مرا واداشت که عطایش را به لقایش ببخشم.
نقل قول: * چه فصلی از فصول سال را هنرمندانه تر میبینید؟من بهار را بیش از همه دوست دارم از همه نظر.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound