01-22-2014, 05:51 AM
Mehrbod نوشته: دربارهیِ هر یک از این هموندان نگر و برداشت خود اتان را بنویسید و بگویید در هر کدام چهدر مورد بیشتر اینها قبلا سخن گفتهام اما اینجا اگر خصیصهای موردِ انتقاد از طرف بندهی حقیرِ سراپاتقصیر اگر هست میگویم (امیدوارم دوستان دلگیر نشوند) + کسانی که در پست پیشین در لیست میلاد نبودند:
ویژگیهایی بیشتر از همه چشم اتان را گرفته و اگر دوست داشتید, چه ویژگیهایی را نیز نمیپسندید:
امیر : غیبتهایش!
راسل:شلختهنویسیهایش!
میلاد:لجبازیهایش!
آرش: از اینکه از او متنفر باشند بیشتر خوشش میآید تا اینکه دوستش داشته باشند و دقیقا به همین خاطر است که من دوستاش دارم :)). باهوش است و به قول آلیس جویای نام، ترول هم که میکند هوشمندانه است و به خوبی میداند نیشاش را به کجا بزند. و البته همین ترولبازیهایش اعصابگا است. چند روز پیش دنبال پستی از خودم میگشتم در جستارهای زنامرد، هر صفحه که باز میکردم نیمی ترولهای آرش بود! اگر دم دستم بود احتمالا الان در بیمارستان بود و البته پریودش هم به گمانم اینطور خوب میشد. بعضی از همین ترولها را هم که تکراری می فرستد که نو علی نور میشود.
ایرانبانو: با پوزش از ایرانبانوی عزیز : پس از غیبتاش کولیبازیهای گاه و بیگاهاش!
مهربد: مهربد از آنهاست که هیچ اهمیتی برایش ندارد دیگران در موردش چه فکر میکنند البته به جز مزدک بامداد! دشمناناش را گاهی بیشتر از دوستاناش دوست دارد و از اینکه سر به سر دشمنانش بگذارد لذت میبرد. به نظر من چشمگیرترین خصیصهاش این است که از گفتگوی جدی و دانشی هرگز خسته نمیشود و علاوه بر این کسیست که هر جا که هست اثرگذار و مفید است؛ قدری جوگیر و اهلِ جلبِ توجه هم هستند؛ من اگر چه با ایشان اخیرا اختلافنظرهایی داشتم و گاه بر هم تندیهایی هم کردیم، اما دوستیمان همچنان پابرجاست.
داریوش: بهترین خصیصهی خودم را غیر از سختکوشی، صداقت خودم میدانم. بدترین خصیصهام را اجتماغی نبودن و لذت بردن از دور بودن از جامعه و آدمها. البته شاید این بد نباشد. غیر از این خودم را هنوز در بند احساسات میبینم. آرزویم این است که برای همیشه از شرش خلاص شوم.
کسشر هم تعاونی؟!