01-22-2014, 05:12 AM
درود میلاد عزیز!
البته من گیمباز نیستم و بیشتر نادوست با غذا هستم!
سپس فرانسه
سپس هلند
سپس دانمارک
سپس کشورهای اسکاندیناوی
یکبار با یک فروشنده دعوایم شد که چند نفری ریختند سرم و به شدت کتکم زدند:e108:
اگر قرار باشد مهمترین کار باشد: از میان برداشتن همهی دولتهای جنایتکار و دیکتاتور؛ اولیناش ایران و سپس برگزاری همهپرسی.
راسل » راسل از کسانیست که به صداقت و شرافتاش شک ندارم، از بهترین دوستان مجازی من است و مهمترین خصیصهاش هم این است که با کسی در مورد ایدهها و آرمانهایی که دارد تعارف ندارد. انتقادِ من به راسل عزیز در مورد نوشتههایش این است که اندکی بینظم مینویسد و همین سبب میشود که گاهی نوشتههایش را هر چه میخوانم نمیفهمم
آنارشی » گمان نمیکنم کسی در این فروم باشد که آنارشی را دوست نداشته باشد. آنارشی از کاربرانِ شناسنامهای دفترچه است و نبودناش در کمترین زمان حس میشود. او نیز از کسانیست که از یاد نمیروند.
میلاد » میلاد سرسختی عجیبی در نظرات خودش دارد و البته دوستیست صمیمی، مهربان و یکرو و کسیست که دوستیها را فدای بحثهای ایدهئولوژیک نمیکند. انتقاد من به میلاد هم به لجبازیِ او مربوط میشود!
کوروش » کوروش به نظرم از کسانیست که به آرمانهای خویش عمیقا باور دارد و البته کسی نیست که نادانسته و از روی جوگیر شدن بخواهد از عقیدهای طرفداری کند یا با آن مخالفت کند. کوروش چند ماهیست که حضور فعال دارد و از آنجا که کمتر در گفتگوهای دوستانه شرکت میکند، شخصیتاش تا حد زیادی پنهان است.
امیر » امیر را من بسیار دوست میدارم. آدمیست که در عین دانایی و آگاهی، گرم و صمیمیست. از خواندنِ نوشتههایش هتا دشمناناش نیز لذت میبرند. امیدوارم به زودی دوباره ببینماش
مزدک بامداد » ایشان را فکر میکنم همه بهتر از من میشناسند، چرا که آشنایی من با ایشان به همین فروم مربوط میشود در حالیکه اکثر دوستان ایشان را از سالها پیش میشناسند. کاربریست که حضورش در هر انجمنی وزنهای سنگین به نفع آن انجمن است، در بابِ سواد و دانشِ ایشان که خب همگی از آن باخبر هستید و نیازی به گفتن من نیست.
آلیس » دختری باهوش، اهل هنر و ادبیات و دانش، مغرور، اندکی دلنازک، مهربان، و البته کمی هم در پی جلب توجه!
ایرانبانو » ایرانبانوی پیش از غیبت به نظرم سطح بالاتری از منطق و استدلال را در نوشتههایش داشت، پس از غیبت اما رگههایی از خشم و بیزاری در نوشتههایش دیده میشوند. ایرانبانو هم دختریست دوستداشتنی که هرچه با او دشمنی ایدئولوژیک داشته باشید نبودناش باعث دلتنگی است.
شهریار » از یارانِ ما در کمپِ زنخوارگان :)) شهریار عزیز در خردگرایی خود را جوان و نوپا میبیند(خودش هم به گمانم از جوانترینهای انجمن است). با آنچه اشتباه میپندارد به سختی میجنگد. ایشان هم از آزادیخواهان است و از دوستانیست که حضورش گرمابخش است.
در مورد «یه نفر» هم قبلا نظرم را گفتهام + پشت بازیگوشیها و شیطنتهایش حرفهایی برای گرفتن دارد، اما آنقدر که شوخی و شیطنت و سربهسر گذاشتن را جدی میگیرد، بحث و موضوع جدی را جدی نمیگیرد.
sonixax نوشته: 1 - ps3 یا قرمه سبزی ؟ps3
البته من گیمباز نیستم و بیشتر نادوست با غذا هستم!
sonixax نوشته: 2 - اگر بتوانید آزادانه کشوری را برای زندگی انتخاب کنید به جز آمریکا و کانادا کجا را بر میگزینید ؟آلمانِ عزیز
سپس فرانسه
سپس هلند
سپس دانمارک
سپس کشورهای اسکاندیناوی
sonixax نوشته: 3 - به جز احمد خاتمی از چه حیوان دیگری میترسید ؟یکسری حیوانت هستند که همه از آنها میترسند، هچون عقرب و مار و شیر و این چیزها. اما غیر از اینها من از حیوانی به طور خاص نمیترسم.
sonixax نوشته: 4 - فرض کنید در خیابان به شدت اوسکول شوید!!! تا حدی که بخواهید طرف را بکشید بعد یکدفعه بفهمید دوربین مخفی بوده!! چه میکنید ؟کلا از دوربین مخفی خوشم نمیآید. هیچ معلوم نیست سوژه کیست و چکاره است و رد چه حالیست. مثلا من اگر آن روز ناراحت باشم یا اعصابم از چیزی خرد باشد، با این سطح از اسکول شدن که گفتید، احتمال دارد که دوربینشان را بشکنم، اما اگر در مودِ خوبی باشم کاری به کارشان ندارم.
sonixax نوشته: 5 - به جز رمان و داستان و این مدل دری وری جات چه کتابهایی را میپسندید ؟ چرا ؟من رمان و داستان بسیار اندک و با وسواس میخوانم! غیر از اینها، تاریخ، ادبیات، فلسفه، علوم و این چیزها میخوانم. اینها هم علاقهمندیهای من هستند و البته هرگز نتوانستم آنطور که دلخواهم است در این موارد مطالعه کنم چرا که مشغله زیاد است و وقت کم میاید.
sonixax نوشته: 6 - تا حالا کتک خورده اید یا کتک زده اید ؟ (آری یا خیر کفایت میکند)آری، آری؛ از هر دو فراوان
یکبار با یک فروشنده دعوایم شد که چند نفری ریختند سرم و به شدت کتکم زدند:e108:
sonixax نوشته: 7 - اگر قدرتمند ترین آدم دنیا بشوید (زور و بازو رو نمیگم) نخستین کاری که میکنید چیست ؟اگر قرار باشد نخستین کار فوریترین کار باشد: حل قضیه سوریه
اگر قرار باشد مهمترین کار باشد: از میان برداشتن همهی دولتهای جنایتکار و دیکتاتور؛ اولیناش ایران و سپس برگزاری همهپرسی.
sonixax نوشته: 8 - دروغ مصلحتی را میپسندید یا خیر ؟ چرا ؟خیر! دروغ مصلحتی دو دلیل دارد: 1- عدم شهامتِ دروغگو برای گفتنِ واقعیت 2- عدمِ شهامتِ مخاطب برای شنیدنِ حقیقت. هیچکدام از اینها توجیحگر دروغگویی نیست بلکه ضعف اخلاقی یا شخصیتی افراد است. اما در جایی به فراخور شرایط شاید مجبور باشیم حقیت را نگوییم تا اصلی مهمتر فدا نشود. مثلا فردا که مرا دستگیر کنند مطمئنا هرگونه ضدیت با نظام را کتمان میکنم چرا که اصل مهمتر و فوریتر، اصل بقا است.
sonixax نوشته: 9 - خیلی خلاصه نظرتان را در مورد این کاربران بگویید : کسرا ، راسل ، آنارشی ، اینجانب ، کوروش ، اوروبورو (امیر) ، مزدک بامداد ، آلیس ، ایرانبانو ، جناب شهریار ، یه نفر!!!!!!!!کسرا » سادهدل، کمی خشن، بیکینه، ورزشکار و البته رک و بیپروا که گاهی به بیادبی میگراید!
راسل » راسل از کسانیست که به صداقت و شرافتاش شک ندارم، از بهترین دوستان مجازی من است و مهمترین خصیصهاش هم این است که با کسی در مورد ایدهها و آرمانهایی که دارد تعارف ندارد. انتقادِ من به راسل عزیز در مورد نوشتههایش این است که اندکی بینظم مینویسد و همین سبب میشود که گاهی نوشتههایش را هر چه میخوانم نمیفهمم
آنارشی » گمان نمیکنم کسی در این فروم باشد که آنارشی را دوست نداشته باشد. آنارشی از کاربرانِ شناسنامهای دفترچه است و نبودناش در کمترین زمان حس میشود. او نیز از کسانیست که از یاد نمیروند.
میلاد » میلاد سرسختی عجیبی در نظرات خودش دارد و البته دوستیست صمیمی، مهربان و یکرو و کسیست که دوستیها را فدای بحثهای ایدهئولوژیک نمیکند. انتقاد من به میلاد هم به لجبازیِ او مربوط میشود!
کوروش » کوروش به نظرم از کسانیست که به آرمانهای خویش عمیقا باور دارد و البته کسی نیست که نادانسته و از روی جوگیر شدن بخواهد از عقیدهای طرفداری کند یا با آن مخالفت کند. کوروش چند ماهیست که حضور فعال دارد و از آنجا که کمتر در گفتگوهای دوستانه شرکت میکند، شخصیتاش تا حد زیادی پنهان است.
امیر » امیر را من بسیار دوست میدارم. آدمیست که در عین دانایی و آگاهی، گرم و صمیمیست. از خواندنِ نوشتههایش هتا دشمناناش نیز لذت میبرند. امیدوارم به زودی دوباره ببینماش
مزدک بامداد » ایشان را فکر میکنم همه بهتر از من میشناسند، چرا که آشنایی من با ایشان به همین فروم مربوط میشود در حالیکه اکثر دوستان ایشان را از سالها پیش میشناسند. کاربریست که حضورش در هر انجمنی وزنهای سنگین به نفع آن انجمن است، در بابِ سواد و دانشِ ایشان که خب همگی از آن باخبر هستید و نیازی به گفتن من نیست.
آلیس » دختری باهوش، اهل هنر و ادبیات و دانش، مغرور، اندکی دلنازک، مهربان، و البته کمی هم در پی جلب توجه!
ایرانبانو » ایرانبانوی پیش از غیبت به نظرم سطح بالاتری از منطق و استدلال را در نوشتههایش داشت، پس از غیبت اما رگههایی از خشم و بیزاری در نوشتههایش دیده میشوند. ایرانبانو هم دختریست دوستداشتنی که هرچه با او دشمنی ایدئولوژیک داشته باشید نبودناش باعث دلتنگی است.
شهریار » از یارانِ ما در کمپِ زنخوارگان :)) شهریار عزیز در خردگرایی خود را جوان و نوپا میبیند(خودش هم به گمانم از جوانترینهای انجمن است). با آنچه اشتباه میپندارد به سختی میجنگد. ایشان هم از آزادیخواهان است و از دوستانیست که حضورش گرمابخش است.
در مورد «یه نفر» هم قبلا نظرم را گفتهام + پشت بازیگوشیها و شیطنتهایش حرفهایی برای گرفتن دارد، اما آنقدر که شوخی و شیطنت و سربهسر گذاشتن را جدی میگیرد، بحث و موضوع جدی را جدی نمیگیرد.
sonixax نوشته: 10 - به پرورش مغز بیشتر اهمیت میدهید یا اندام ؟ چرا ؟مغز! خوشبختانه مثال نقضی در وسعتِ هاوکینگ داریم برای ضربالمثلِ عقلِ سالم در بدنِ سالم پس این دو رابطه الزاما برقرار نیست : عقل سالم تنها در بدنِ سالم است و بدن سالم با خود عقل سالم به همراه دارد. حال تنها باید دید کدامها مهمتر هستند. اگر کسی بدنِ سالم و هیکلی تنومند داشته باشد اما عقل درستی نداشته باشد، همچون خری به دنیا میآید و همچون خری از دنیا میرود! آنکس که عقل دارد اما تن سالمی ندارد، میتواند از عقلِ خویش برای بهبود شرایط زندگی خودش بهره بگیرد و نواقص جسمی خودش را برطرف کند. پس عقل سالم بر بدن سالم میچربد (این تحلیل البته اندکی آبکی است اما یک همچین چیزی مدنظرم است!).
کسشر هم تعاونی؟!